Prima premieră în cinematografele din România după perioada de pauză – Cronica de Divertisment

1. Filmul “After We Collided” (“După ce ne-am certat”) este singura premieră de astăzi în cinematografele din România. Filmul romantic de dragoste explorează evenimentele de după despărțirea dintre Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) și Tessa Young, în condițiile în care fiecare încearcă să treacă în felul său peste acest eveniment. (Trailer)

2. Un alt film recent care poate fi urmărit la cinema în această săptămână este “The Invisible Man” (“Omul invizibil”), o producție cu accente horror în care Cecilia Kass (interpretată de Elisabeth Moss) fuge de iubitul ei bogat, dar obsedat de control. În scurt timp, fostul iubit se sinucide și îi lasă aproape întreaga avere, însă treptat Cecilia realizează că este hărțuită de o ființă care nu poate fi văzută. (Trailer)

3. Fanii filmelor franțuzești de comedie se pot delecta la cinema cu “10 jours sans maman” (“10 zile fără mamă”). Un tată este nevoit să preia rolul de mamă timp de 10 zile, interval de timp în care soția lui este plecată într-o vacanță. În scurt timp va descoperi că nu este deloc ușor să aibă grijă de cei 4 copii. (Trailer)

4. Mini-seria “Challenger: The Final Fight” va avea premiera pe Netflix miercuri, 16 septembrie. În cele patru episoade ale sale, producția reconstituie dezastrul din 1986 al navetei spațiale americane Challenger. Aceasta s-a dezintegrat deasupra Oceanului Atlantic la 73 de secunde de la lansare, iar toți cei 7 membri ai echipajului au încetat din viață. În mini-serie apar mărturiile inginerilor, oficialilor NASA și a familiilor membrilor echipajului. (Trailer)

5. Actorul român Sebastian Stan și actorul englez Tom Holland, cunoscut pentru filmele din seria Spider-Man, joacă în noua producție “The Devil All The Time”, care va fi disponibilă pe Netflix din 16 septembrie. Stan este un șerif corupt într-o localitate din Ohio care, alături de câțiva locuitori, se lupta cu forțele malefice care îl amenință pe tânărul Arvin Russell, interpretat de Holland. (Trailer)

Promo: Filmul de acțiune “Mulan”, o aventură a unei curajoase tinere care se deghizează în bărbat să poată fi primită în armata care luptă pentru dreptate, este întocmai ca o tapiserie chinezească: realizat în cele mai mici detalii autentice, cu grijă pentru detalii și istorie. Filmul va avea premiera in cinematografele din Romania pe 25 septembrie.

6. Filmul “In the Heart of the Sea” (“În inima mării”) (2015) va avea premiera pe Netflix marți, 15 septembrie. Acțiunea se petrece în 1820, când nava Essex este distrusă de o balenă uriașă, iar supraviețuitorii încearcă să ajungă în siguranță la mal. Producția este inspirată de cartea cu același nume scrisă de Nathaniel Philbrick, iar Ron Howard este regizor, în timp ce rolul principal este interpretat de Chris Hemsworth. (Trailer)

7. Filmul american “Unpregnant” (2020) are astăzi premiera pe HBO Go. Haley Lu Richardson interpretează rolul unei adolescente de 17 ani care descoperă că este gravidă și, conștientă că va rata colegiul, pleacă într-un road trip cu fosta cea mai bună prietenă a ei. Pe parcursul unei călătorii de peste 1.500 de kilometri, ea descoperă adevărată valoare a prieteniei. (Trailer)

8. Fanii filmelor horror pot urmări de astăzi și filmul “The Grudge”, tot pe HBO Go. Detectivul Muldoon (Andrea Riseborough) se mută împreună cu copilul ei într-o nouă casă, însă în curând descoperă că locuința este blestemată de o fantomă și că trebuie să lupte cu spirite demonice pentru a scăpa cu viața. (Trailer)

9. Primul trailer pentru noul film SF “Dune” a fost publicat în această săptămână de Warner Bros. Bazat pe seria omonimă de cărți scrisă de Frank Herbert, “Dune” este unul dintre cele mai anticipate filme ale anului, iar așteptările fanilor sunt ridicate, mai ales că producția este regizată de Dennis Villeneuve. În plus, pe lista actorilor se afla nume celebre precum Jason Momoa, Josh Brolin, Javier Bardem sau Zendaya. În România, “Dune” va avea premiera la cinema în 18 decembrie 2020. (Trailer)

10. A șaptea ediție a evenimentului “Art Safari” are loc în perioada 11-20 septembrie la Victoria Tower din București. Printre noutățile din acest an se numără o expoziție dedicată pictorului Sabin Bălașa, cea mai mare expoziție din ultimii 50 de ani dedicată maestrului Gheorghe Petrașcu și o expoziție în premieră națională semnată de Guerrilla Girls, grup a cărui artă a făcut înconjurul lumii. Biletele de acces au prețuri cuprinse între 40 lei și 250 lei. (IaBilet)

Fotografia ediției – Afișul realizat pentru filmul Mulan:

Ți-ar mai putea plăcea
Ray Donovan, sezonul șapte, din 14 ianuarie pe HBO Go – Cronica de Divertisment
Martin Scorsese a semnat un acord pentru a produce filme și seriale pentru platforma Apple TV+ – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău