OMV își schimbă șeful în 2022 – Cronica de Business

1. Grupul austriac OMV, proprietarul Petrom, a anunțat că directorul său general Rainer Seele va demisiona din funcția sa la mijlocul anului următor. (Profit.ro)

2. Super Group, compania care deține agentul de pariuri online Betway, se pregătește de o fuziune cu firma Sports Entertainment Acquisition, ceea ce ar lista compania la o evaluare de circa $5,1 miliarde. (Reuters)

3. The Honest Co, compania deținută de actrița americană Jessica Alba, urmărește să se listeze în SUA și caută să atragă până la $439 milioane. (Bloomberg)

4. L Brands este din nou în discuții pentru vânzarea brandului de lenjerie Victoria’s Secret, la o evaluare de $2-3 miliarde, aproape triplu față de evaluarea de $1,1 miliarde pe care o obținuse acum un an. (CNBC)

5. Fondul Thoma Bravo, specializat pe investiții în firme de tehnologie, a ajuns la un acord definitiv pentru a achiziționa compania IT Proofpoint, la prețul de 176 de dolari pe acțiune, cu 34% peste cotația de la închiderea sesiunii bursiere din 23 aprilie. În total, Thoma Bravo va plăti $12,3 miliarde pentru Proofpoint. (Profit.ro)

6. Apple a anunțat că va investi $430 miliarde  în SUA în următorii cinci ani, cu 20% mai mult decât comunicase anterior. Printre investiții se numără și un nou campus în North Carolina, unde vor fi create 3.000 de locuri de muncă. (Hotnews.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Britanicii pun Huawei la colț – Cronica de business
Cererea pentru case în România, avans de 50% din trimestrul trei – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău