Twitter și Zoom vor plăti TVA în Indonezia – Cronica de Business

1. Indonezia a pus Twitter și Zoom pe lista companiilor de tehnologie care trebuie să plătească TVA la vânzări, acestea adaugandu-se giganților Alphabet și Facebook, care se află în aceeași situație încă din iulie. (Reuters)

2. Compania Diginex, care deține casa de schimb pentru criptomonede Equos, a atras investiții în valoare de $20 milioane de la un grup de investitori privați și urmează să se listeze pe bursă Nasdaq luna aceasta. (Bloomberg)

3. Dezvoltatorul imobiliar One United Properties, fondat de antreprenorii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, a finalizat procesul de majorare de capital în valoare de €25 milioane prin cedarea a 30% din firmele care dezvoltă componenta de birouri a One Cotroceni Park, proiect care ia locul fostei fabrici Ventilatorul din București. (Profit.ro)

4. Slack, platforma utilizată de companii pentru comunicarea internă, a atras 8.000 de clienți noi în al doilea trimestru, semnificativ sub cei 12.000 atrași în primele trei luni ale anului. Compania a fost afectată de concurență din partea altor platforme de comunicare, piața tuturor crescând pe fondul pandemiei. (Reuters)

5. Investitorul activist Elliott Management a preluat o participație în companie din domeniul energiei Noble Energy, care urmează să fie preluată de gigantul Chevron pentru $5 miliarde. (Bloomberg)

Ți-ar mai putea plăcea
Producătorul Botox la vânzare, iar un Brexit fără acord ar costa industria auto £50,000 pe minut – Cronica de Business
Fornetti a avut cel mai bun an în România, canadienii fac cosmetice cu canabis în Marea Britanie, iar câștigurile Apple depind mult de China – Cronica de Business

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău