Orchestra Filarmonicii de Stat din Sibiu va susține duminică un concert la Ateneul Român cu ocazia Zilei Naționale a României – Cronică de Divertisment

1. Inspirat din celebrul serial de la sfârșitul anilor ‘70, “Charlie’s Angels” (“Îngerii lui Charlie”) este cea mai populară premieră cinematografică a săptămânii. Kristen Stewart, Naomi Scott şi Ella Balinska sunt cei trei îngeri care lucrează pentru misteriosul Charles Townsend, în timp ce regia este asigurată de Elizabeth Banks. Cei care vor merge la cinema cu așteptări mari trebuie să știe însă că producția a primit un calificativ de 3.9 din 10 din partea fanilor (IMDB) și de 52 de puncte din 100 din partea criticilor (Metacritic). (Trailer)

2. O alternativă este “Jexi” (“Într-o relație cu telefonul meu”), o comedie ușoară în care Phil este un bărbat anti-social dependent de telefon. Următorul său smartphone include însă asistenta virtuală inteligentă Jexi, care îl ajută să aibă o viață socială. Lucrurile degenerează însă atunci când Jexi devine geloasă pe succesul lui Phil și încearcă prin diverse metode (amuzante) să-l păstreze doar pentru ea. (Trailer)

3. O altă comedie este “Playing with Fire” (“Se-ncinge treaba!”), în care o echipă de pompieri de elită trebuie să aibă grijă de trei copii pe care i-au salvat dintr-un incendiu. Lipsiți de experiență în acest domeniu, pompierii vor fi puși în fața unor provocări majore din cauza năzdrăvăniilor puse la cale cei trei copii. (Trailer)

4. Așa cum probabil te-ai obișnuit, și această săptămână propune un film românesc. De data aceasta vorbim despre drama “Zavera”, în care inginerul constructor Ștefan Caragioiu trece printr-o perioadă dificilă după moartea celui mai bun prieten al său, arhitectul Nic Papahontu. Treptat, Stefan descoperă însă o serie de secrete care îi schimbă semnificativ opinia despre Nic. (Trailer)

Frozen II/Regatul de Gheață II” ruleaza in cinematografe de saptamana trecuta. Noul film de animație și aventuri pentru întreaga familie, “Frozen II / Regatul de Gheață II”, reia povestea Elsei care acum încearcă să găsească răspunsuri esențiale despre trecutul ei și pornește într-o călătorie epică alături de cei mai buni prieteni ai săi, cu scopul de a-și salva regatul. Filmul poate fi vizionat la cinema în formatele 3D, IMAX, subtitrat, dublat.

5. Joi, 5 decembrie, pe serviciul de streaming Netflix are loc premiera serialului V-Wars, bazat pe seria de benzi desenate cu același nume. Încălzirea globală are ca efect topirea ghețarilor și eliberarea în atmosferă a unui virus străvechi care transformă oamenii în vampiri. Doctorul Luther Swann încearcă să găsească un antidot, însă timpul nu este de partea sa, întrucât un război între rasa umană și vampiri este tot mai aproape. (Trailer)

6. Duminică, 1 decembrie, începând cu ora 19:00, Orchestra Filarmonicii de Stat din Sibiu va susține un concert la Ateneul Român din București cu ocazia Zilei Naționale a României. Orchestra Filarmonicii va fi dirijată de Cristian Lupeș și îi va avea ca soliști pe Sorin Petrescu (pian) și Doru Roman (percuție). Biletele la eveniment costă 100 de lei. (România Muzical)

7. În aceeași zi, dar de la ora 19:30, Andra va concerta la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca. Concertul face parte din turneul național “Tradițional”, în cadrul căruia interpretează piese cunoscute din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale țării. Biletele de aces au prețuri cuprinse între 79 lei și 179 lei înainte de concert și între 99 lei și 199 lei la fața locului. (InfoMusic)

8. Tot de ziua națională, trupa românească Subcarpați va susține tradiționalul său concert de 1 decembrie la Arenele Romane din București, cu începere de la ora 20:00. Ca urmare a numeroaselor cereri venite din partea publicului, trupa va susține un concert suplimentar luni, 2 decembrie, în același loc și de la aceeași oră. Biletele costă 80 lei dacă sunt cumpărate anticipat și 100 lei dacă sunt achiziționate la fața locului (InfoMusic)

9. Trupa The Motans din Republica Moldova va susține luni, 2 decembrie, și marți, 3 decembrie, concerte la Berăria H din București. Ambele concerte vor începe la ora 21:30, iar accesul este permis începând cu ora 19:00, în timp ce biletele au prețuri cuprinse între 25 lei și 80 lei. (IaBilet)

10. Teatrul Act din București propune miercuri, 4 decembrie, de la ora 19:30, ultimul concert din acest an al Stagiunii de Jazz, numit “World of Wlat Disney”. Alături de tripleta permanentă formată din George Natsis (pian), Adrian Mircea Flautistu (contrabas) și Vlad Popescu (baterie), concertul îl are ca invitat pe trompestitul Sebastian Burneci, care va interpreta extrase din coloane sonore Disney precum ”Cartea Junglei” sau “Pinocchio”. Biletele costă între 40 lei și 45 lei. (Teatrul Act)

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul SF “The Midnight Sky” cu George Clooney în rolul principal are premiera pe Netflix miercuri, 23 decembrie – Cronica de Divertisment
Sezonul 4 din serialul “La Casa de Papel” are premiera azi pe Netflix – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău