Piața moto din România, creștere de 22,8% – Cronica de Business

1. Vestra Industry, cluster specializat în industria utilităților și echipamentelor de automatizare, a încheiat al treilea trimestru al anului 2020 cu o cifră de afaceri de 70 milioane de lei, înregistrând o creștere de 32% față de aceeași perioadă a anului trecut. (Profit.ro)

2. Bursa de la Hong Kong a aprobat trei oferte publice inițiale în valoare totală de circa $6 miliarde. Știrea vine la scurt timp după suspendarea listării Ant Group, care ar fi fost cel mai mare IPO din istorie. (Bloomberg)

3. Spaniolii de la Cellnex Telecom au ajuns la o înțelegere pentru preluarea turnurilor de telecomunicații din Europa ale CK Hutchison, pentru circa €10 miliarde. (Bloomberg)

4. Profitul net al Patria Bank a crescut în primele nouă luni ale anului cu 2%, la 5,98 milioane lei. (News.ro)

5. Activele în fondurile de pensii private (Pilonul 2) ale celor aproape 7,6 milioane de contributori au depășit, la finele lunii octombrie, pragul de 70 de miliarde de lei, de la 61,97 miliarde de lei la finele anului 2019 și 86,45 milioane de lei în luna mai 2008. (Profit.ro)

Bonus:

6. Cifra de afaceri a companiei de office sharing WeWork a scăzut cu 8% în al doilea trimestru, până la valoarea de $811 milioane, pe fondul actualei crize. (Reuters)

7. Austriecii de la Strabag vor să dezvolte prin intermediul District Development un proiect rezidențial de lux cu aproximativ 50 de apartamente pe Calea Victoriei, lângă Palatul Ghica de pe Calea Victoriei şi vizavi de Palace Casino din Capitală, pe un teren de circa 4.500 mp, cumpărat cu €12 milioane în 2019. (Economica.net)

8. Piața moto din România a înregistrat o creștere de 22,8% în primele zece luni ale anului față de datele raportate în aceeași perioadă din 2019. (Profit.ro)

9. Compania rusă de e-commerce Ozon pregătește o ofertă publică inițială în SUA, cu o evaluare de până la $5,6 miliarde. (Financial Times)

10. Cemacon Zalău și-a redus în primele trei trimestre cifra de afaceri netă cu 4,74%, la 95,79 milioane lei, de la 100,56 milioane lei, în exercițiul financiar precedent. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Twitter, plus 28% în ultimul trimestru din 2020 – Cronica de Business
O româncă, la șefia Coca-Cola în Europa Centrală – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău