Premiera săptămânii în cinematografele din România este filmul de acțiune “Greenland” – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii în cinematografele din România este filmul de acțiune “Greenland” (“Greenland: Cursa pentru supravieţuire”), cu Gerard Butler în rolul principal. O cometă pune în pericol existența vieții umane pe Pământ, astfel că o familie cu un copil decide să facă tot posibilul pentru a ajunge în singurul loc unde există o speranță de supraviețuire: Groenlanda. (Trailer)

2. Dacă îți plac comediile romantice, alternativa este reprezentată de “The Broken Hearts Gallery” (“Galeria inimilor frânte”), în care Lucy îl cunoaște pe Nick și decide să expună o galerie de artă în recepția hotelului lui. Cei doi se îndrăgostesc, dar totul se complică când fostul iubit al lui Lucy apare brusc în peisaj. (Trailer)

3. Filmul horror “It: Chapter Two” (“It: Capitolul 2”) are premiera duminică pe platforma HBO Go. Acțiunea se petrece la aproape trei decenii de la evenimentele din primul film “It”, iar cei cinci copii plecați pe drumuri diferite se reunesc acum pentru a se confrunta din nou cu răul care revine în orașul Derry la fiecare 27 de ani. (Trailer)

4. Filmul “Insurgent” (2015) are premiera în această săptămână pe platforma Netflix. Continuare a producției “Divergent” (2014), filmul îi are în prim-plan pe Tris (Shailene Woodley) și Four (Theo James), care au fost demascați ca fiind divergenți și sunt căutați de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facțiunii Erudiților. Tris și Four străbat Chicago în speranța de a-și găsi aliați printre membrii facțiunilor Prieteniei, Abnegației, Candorii și Neînfricaților. (Trailer)

5. Cunoscutul film “Flipper” are premiera astăzi pe Netflix. Adolescentul Sandy este nemulțumit că trebuie să-și petreacă vacanța de vară alături de unchiul său pescar în Florida, însă își schimbă complet părerea după ce îl cunoaște pe delfinul prietenos Flipper. Între cei doi se leagă o adevărată relație de prietenie. (Trailer)

6. Documentarul sportiv “Guillermo Vilas: Settling the Score” poate fi urmărit pe platforma Netflix începând de marți, 27 octombrie. Documentarul este abordat din perspectiva unui jurnalist care încearcă să demonstreze că jucătorul argentinian de tenis Guillermo Vilas ar fi meritat să fie pe primul loc în clasamentul ATP în anii ‘70. (Trailer)

7. Biblioteca video Național Geographic, un serviciu de conținut TV premium, este disponibilă pe aplicația operatorului TV Focus Sat. Clienții Focus Sat au astfel acces la filme, seriale și documentare de tip edutainment, în care educația se îmbină cu distracția. Selecția include numeroase documentare transmise de regulă de Național Geographic și Național Geographic Wild. (News.ro)

8. Mai multe spectacole internaționale sunt disponibile online în această perioadă, pe măsură ce statele europene reimpun restricții din cauza pandemiei. De exemplu, Festivalul Internațional de la Edinburgh, dar și spectacole susținute de Cirque du Soleil și Shakespeare’s Globe sunt disponibile gratuit pe internet, la fel ca și musicalul pentru copii “Disney Tangled” (“O prințesă încâlcită”). (Urban)

9. Adrian Sînă și trupa Akcent vor susține astăzi, de la ora 20:30, un concert în aer liber pe terasa localului Hard Rock Cafe din București. Concertul va aduce în prim-plan o serie de hituri clasice ale trupei Akcent, dar și melodii din topurile actuale. Biletele costă între 25 lei și 40 lei. (IaBilet)

10. Trupa rock Trooper va susține sâmbătă, 24 octombrie, un concert la Arenele Romane din București, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de existență. Concertul aniversar a primit numele “De la începuturi” și va include cele mai apreciate piese ale trupei. În plus, cu această ocazie, Trooper va interpreta în premieră și viitorul single al formației, o piesă de peste 18 minute. (InfoMusic)

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul “Black Panther: Wakanda Forever” va fi disponibil din 1 februarie pe platforma Disney+ – Cronica de Divertisment
Astăzi se lansează, în 100 de țări, serviciul de streaming de filme și seriale Apple TV+. Nu și în România – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău