Al treilea sezon al serialului fantastic “The Witcher” va avea premiera pe platforma de streaming Netflix joi, 29 iunie – Cronica de Divertisment

1. Comedia “No Hard Feelings” (“Nu-ți port pică!”) cu Jennifer Lawrence în rolul principal are astăzi premiera la cinema. Lawrance interpretează rolul unei femei care câștigă bani din livrări la domiciliu și care acceptă oferta unui cuplu de a se vedea cu fiul lor, un băiat introvertit cu o viață socială dezastruoasă.

2. Cei mici pot vedea pe marile ecrane producția “Richard the Stork and the Mystery of the Great Jewel” (“Bărzoiul Richard se întoarce – Secretul marelui giuvaier”), o vrăbiuță adoptată de o familie de berze care decide să călătorească singură când află că nu va conduce stolul spre nord. Pe drum se întâlnește cu vrăbiuțe ținute prizoniere și decide să le salveze.

3. Premiera europeană a săptămânii este thrillerul italian “L’ultima notte di Amore” (“Ultima noapte”), în care Franco Amore are parte de cea mai lungă și dificilă noapte din viață în chiar ultima zi înainte de pensionare.

4. Festivalul Internațional de Teatru începe astăzi la Sibiu și se va desfășura până în 2 iulie. FITS cuprinde în total peste 800 de evenimente, printre care se numără spectacole de teatru, expoziții, ateliere pentru copii, conferințe și diverse festivaluri. O mare parte dintre evenimente se desfășoară în aer liber cu acces gratuit. (Program FITS)

5. Festivalul de muzică SAGA Festival are loc în acest weekend la Romaero București. Pe scenă vor urca, printre alții, Fisher, Loreen, Robin Schultz, Alan Walker, Tale of Us sau Lil Nas X. Prețul unui abonament pentru toate cele 3 zile ale festivalului este de 85 de euro + taxe. (SAGA Festival)

6. Serialul-documentar în șase părți “The 1619 Project” (“Proiectul 1619: Istoria sclaviei”) este disponibil din această săptămână pe platforma Disney+. Documentarul explorează modul în care sclavia a influențat istoria Statelor Unite și se bazează pe o serie de eseuri publicate în cartea “The 1619 Project: A New Origin Story”. Numele face referire la ceea ce este cunoscut în istorie drept prima tranzacție cu sclavi din istoria continentului american, când 20 de africani au fost transportați din Europa pe un vas olandez și vânduți coloniștilor britanici.

7. Al treilea sezon al serialului fantastic “The Witcher” va avea premiera pe platforma de streaming Netflix joi, 29 iunie. Noul sezon are opt episoade, dintre care doar primele patru vor fi disponibile acum, în timp ce ultimele patru vor putea fi urmărite din 27 iulie.

8. Noul serial “Hijack” cu Idris Elba în rolul principal poate fi urmărit de miercuri, 28 iunie, pe platforma de streaming Apple TV+. Elba interpretează rolul unui negociator aflat la bordul unui avion deturnat și își asumă responsabilitatea de a salva viețile celorlalți pasageri.

9. Al doilea sezon al serialul cu tematică sportivă “Swagger” are astăzi premiera pe Apple TV+. Serialul este inspirat din experiențele actualului jucător de baschet Kevin Durant din NBA și explorează viața tinerilor care încearcă să-și construiască o carieră în baschetul american.

10. Sezoanele 9-11 ale popularului serial de comedie de război “M*A*S*H” au fost adăugate pe Disney+, astfel că platforma de streaming oferă acum serialul complet difuzat inițial în Statele Unite în perioada 1972-1983.

Ți-ar mai putea plăcea
Animația “Turning Red” (“Roșu aprins”) are premiera astăzi în cinematografele din România – Cronica de Divertisment
Cinematografele Cinema City, Cineplexx și Movieplex se redeschid în 27-28 mai – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău