Primele detalii despre noul film Avatar: The Way of Water – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii în cinematografele din România este “The Northman” (“Vikingul”), cu o distribuție din care fac parte Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe sau Björk. Thriller-ul istoric explorează cât de departe poate merge un prinț viking care vrea să-și facă dreptate după uciderea tatălui său.

2. Filmul românesc “Spioni de ocazie” în regia Oanei Giurgiu propune o tematică istorică din Al Doilea Război Mondial. Biroul MI9 din Cairo a decis să recruteze spioni din rândul sioniștilor care emigraseră în Palestina înainte de izbucnirea războiului cu scopul de a-i trimite pe frontul din Europa de Est pentru a elibera piloți de avioane luați ostatici.

3. Documentarul “The Importance of Being an Architect” (“Importanța de a fi arhitect”) este disponibil în rețeaua de cinematografe HappyCinema. Producția este concepută ca un dialog virtual și o călătorie muzicală în 4 acte care oferă detalii despre responsabilitățile arhitecților în construirea unei societăți a viitorului.

4. În perioada 29-30 aprilie, la Timișoara are loc evenimentul “Jazz în the Tram”, care propune participanților o plimbare cu mașini de epocă și un concert susținut de muzicianul Adrian Nour. Biletele costă 250 lei pentru un eveniment care include și o degustare de vin sau 370 lei, preț care include și un meniu de mâncare format din starter, fel principal și deșert. (Ia Bilet)

5. În acest weekend au loc două spectacole în premieră în sălile de teatru din București. Comedia “O farsă de doi lei”, în care prietenia a trei cupluri este pusă la grea încercare de dispariția a 2 euro, va rula astăzi de la ora 19:00 la WonderTheatre. O altă premieră este spectacolul “Părinți și copii”, care va rula în 30 aprilie și 1 mai la Teatrul Național. (Urban)

6. Disney a prezentat primul teaser-trailer pentru noul film “Avatar” la CinemaCon, cel mai mare eveniment dedicat proprietarilor de cinematografe. Cel puțin pentru moment, teaser-ul nu va fi disponibil online, iar fanii îl vor putea vedea în premieră începând din 5 mai, când va rula în cinematografe înainte de producția “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” realizată de Marvel, o divizie Disney. Al doilea film “Avatar” a primit numele oficial “Avatar: The Way of Water” și va avea premieră in Europa în 14 decembrie 2022. De asemenea, Disney a confirmat că primul film “Avatar”, realizat în 2009, va fi relansat în cinematografe în 23 septembrie. (Deadline)

7. A doua parte a celui de-al patrulea sezon al serialului “Ozark” poate fi urmărită de astăzi pe platforma Netflix. Marty Byrde a făcut o înțelegere disperată pentru a-și salva familia, iar acum speră că totul se va termina cu bine. Acesta este ultimul sezon al serialului, care nu a mai fost reînnoit de Netflix pentru un al cincilea sezon.

8. Serialul-documentar “Make or Break” are astăzi premiera pe platforma de streaming Apple TV+. Documentarul prezintă povestea unora dintre cei mai buni surferi care participă la Campionatul Mondial și promite să ofere imagini și interviuri în premieră despre acest sport.

9. Documentarul “Hold Your Breath: The Ice Dive” are marți premiera pe Netflix și prezintă modul în care sportiva Johanna Nordblad încearcă să doboare recordul pentru cea mai lungă distanță parcursă pe sub gheață.

10. Mini-seria “The American Guest” este disponibilă din această săptămână pe platforma HBO Max. În cele 4 episoade ale seriei produsă în 2021 este prezentată aventura fostului președinte american Theodore Roosevelt în regiuni necunoscute ale pădurii amazoniene împreună cu ofițerul de armată brazilian Cândido Rondon.

Ți-ar mai putea plăcea
WarnerMedia anunță HBO Max, concurent pentru Netflix – Cronica de Divertisment
Documentarul România sălbatică, disponibil pe HBO Max – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău