Serialul de război Masters of the Air produs de Steven Spielberg, de astăzi pe Apple TV+ – Cronica de Divertisment

1. Filmul „Miller’s Girl” („Preferata lui Miller”) are astăzi premiera la cinema. O tânără scriitoare devine eroina unei odisei atunci când profesorul său de scriere creativă îi propune să lucreze la un proiect care îi va apropia periculos pe cei doi.

2. Drama istorică românească „Avram Iancu împotriva imperiului” poate fi urmarită la cinema și spune povestea revoluției de la 1848 condusă de Avram Iancu, când legiunile de români resping atacurile armatei răsculaților maghiari.

3. Un alt film românesc la cinema este „Familiar”, în care un regizor român decide să facă un film despre emigrarea familiei sale în Germania în anii ’80. Dragoș investighează emigrarea cu ajutorul fostei sale iubite, Ilinca, iar colaborarea îi apropie pe cei doi și complică relația lui Dragoș cu logodnica lui.

4. Coproducția germano-japoneză ”Perfect Days” (”Zile perfecte”) este de asemenea în cinematografe și spune povestea lui Hirayama, un om pe deplin mulțumit cu viața sa simplă ca îngrijitor al toaletelor din Tokio.

5. Coproducția europeană „Moc” („Puterea”) are premiera la cinema. Un tânăr este ucis de un glonte rătăcit în timpul unei ieșiri la vânătoare la care participă mai mulți politicieni influenți, iar în cadrul investigației sunt implicați un avocat, un ministru idealist, familia îndurerată a victimei, un ziarist independent și un polițist bădăran.

6. Mini-seria de război „Masters of the Air” produsă de Steven Spielberg, Tom Hanks și Gary Goetzman are astăzi premiera pe platforma Apple TV+. Bazată pe cartea cu același nume scrisă de Donald L. Miller în 2007, producția spune povestea unității aeriene The Eighth Air Force din al doilea Război Mondial, care a fost poreclită Bloody Hundredth din cauza pierderilor masive suferite în misiuni.

7. Noul serial dramatic „Griselda” inspirat din fapte reale este disponibil pe Netflix. Acțiunea se petrece în Miami în anii ‘70-’80, când Griselda Blanco a reușit să dezvolte unul dintre cele mai puternice carteluri de droguri și să devină cunoscută drept The Godmother. Serialul îl are in echipa de producție pe Eric Newman, care a lucrat la cele două seriale Narcos.

8. Documentarul sportiv „NASCAR: Full Speed” va avea premiera pe Netflix marți, 30 ianuarie. Producția oferă o perspectivă inedită a campionatului nord-american de curse cu mașini NASCAR, cu imagini din spatele ușilor închise cu unii dintre cei mai cunoscuți piloți ai seriei.

9. Primele doua sezoane ale popularului serial western „Yellowstone” cu Kevin Costner în rolul principal sunt disponibile acum și pe platforma de streaming Netflix. Costner interpretează rolul unui proprietar de fermă din Montana care luptă contra intereselor politice și de afaceri care îl atacă. Serialul este disponibil integral pe platforma SkyShowtime, care va transmite ultima parte a sezonului 5 în noiembrie 2024.

10. Noul serial „Mr. & Mrs. Smith”, inspirat din filmul cu același nume din 2005, are astăzi premiera pe platforma de streaming Amazon Prime Video. Doi străini singuratici obțin joburi pentru o agenție de spionaj cu condiția să simuleze o căsnicie, iar în fiecare săptămână au de rezolvat câte un caz care le influențează și viața de cuplu.

Ți-ar mai putea plăcea
Al șaptelea sezon al serialului Billions are premiera în 12 august pe HBO Max – Cronica de Divertisment
Documentarul “colectiv” poate fi urmărit în avanpremieră în mai multe orașe din țară – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău