Primii artiști anunțați pentru Neversea 2020 – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii în cinematografele din România este “The Gentlemen” (“Gangsteri cu stil”), în care Matthew McConaughey interpretează rolul unui traficant de droguri american din Londra. În momentul în care decide să se retragă și începe să caute potențiali înlocuitori care să-i ducă “afacerea” mai departe, izbucnește imediat un conflict cu intrigi, șantaje și violență între cei care doresc să-i ia locul. (Trailer)

2. Între timp, “Matthias & Maxime” (“Matthias și Maxime”) este o dramă canadiană în care doi băieți care sunt prieteni din copilărie se sărută pentru filmările unui scurtmetraj de amatori. Chiar dacă inițial totul a părut o joacă, sărutul declanșează o schimbare profundă între cei doi pe măsură ce realizează că acest gest are potențialul de a le modifica preferințele sexuale. (Trailer)

3. “Paw Patrol: Ready, Race, Rescue!” (“Patrula cățelușilor”) este o animație care are rolul de a le oferi copiilor încredere că pot trece peste provocările care apar frecvent în viață. O echipă de cățeluși se pregătește pentru o cursă legendară, însă pilotul Woosh este nevoit să renunțe la participare și îl aduce ca înlocuitor pe cel mai mare cățeluș-fan al său, Marshall. Acesta trebuie însă să-și învingă lipsa de încredere pentru a-l înfrunta pe marele său rival în cursă care desemnează cel mai rapid cățeluș-pilot. (Trailer)

4. De luni, 3 februarie, poți urmări pe platforma de streaming HBO Go documentarul în 6 părți “McMillions”. Acesta prezintă povestea unei fraude din anii ‘90 în care clienții restaurantelor McDonald’s primeau diverse cartonașe care, dacă erau colecționate în anumite combinații, puteau fi convertite în bani reali. Ulterior, s-a dovedit că numărul câștigătorilor reali era extrem de scăzut. Jocul a fost disponibil în perioada respectivă inclusiv în România. (Trailer)

5. Miercuri, 5 februarie, pe serviciul de streaming Netflix are loc premiera documentarului “The Pharmacist” (“Farmacistul). Disponibil în mai multe episoade, documentarul spune povestea reală a unui farmacist din Loiusiana care decide să recurgă la măsuri extreme pentru a scoate la iveală corupția din domeniul opioidelor, după ce fiul său moare în mod tragic. (Trailer)

6. Netflix a publicat primul trailer pentru al doilea sezon al serialului “Narcos: Mexico”, care va avea premiera pe platformă în 13 februarie. Noul sezon îl are în continuare în centrul atenției pe Miguel Ángel Félix Gallardo, liderul cartelului de droguri Guadalajara, care este interpretat de actorul Diego Lună. (Trailer)

7. Muzeul de Artă Recentă din București găzduiește până în 10 februarie expoziția “Lili Gan”, prima expoziție cu artă produsă de către inteligența artificială. Sistemul de inteligență artificială Lili Gan a avut la dispoziție o colecție de peste 35.000 de postere grafice din care acum creează postere fără o tematică anume, dar bogate în forme neobișnuite. Expoziția poate fi vizitată zilnic între 11:00 – 19:00, cu excepția zilelor de marți. (Urban)

8. Trupa Carla’s Dreams din Republica Moldova va susține marți, 4 februarie, un concert la Berăria H din București. Accesul se face începând cu ora 19:30, iar concertul va începe la ora 21:15. Biletele costă între 38 lei și 125 lei. (ShowPass)

9. Joi, 6 februarie, cu începere de la ora 18:30, pasionații de teatru pot urmări piesa “Crimă și pedeapsa” după F. M. Dostoievski la Teatrul Bulandra din București. Piesa este regizată de Yuri Kordonsky, iar biletele de acces costă între 40 lei și 60 lei. (Eventim)

10. Organizatorii festivalului Neversea au anunțat lista preliminară a artiștilor care vor concerta la ediția din acest an. Pe lista figurează rapper-ul american Tyga, care se va afla la primul său concert în România, dar și alte nume sonore precum Black Eyed Peas, Parov Stelar, Dimitri Vegas & Like Mike și Passenger. Neversea va avea loc în perioada 2-5 iulie. (InfoMusic)

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul Guardians of the Galaxy Vol. 3 are astăzi premiera la cinema – Cronica de Divertisment
Cinematografele, teatrele și sălile de spectacole se vor putea redeschide de la 1 septembrie – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău