Teatrul Național din București va redeschide Amfiteatrul în aer liber din 15 iunie – Cronica de Divertisment

1. Noul serial “Perry Mason” are premiera astăzi pe platforma de streaming HBO Go. Mason este considerat unul dintre cei mai buni avocați specializați în apărarea persoanelor acuzate de activitate criminală. Acțiunea are loc în 1931, atunci când Mason primește spre rezolvare cazul unui copil răpit. (Trailer)

2. Noul serial polonez “The Woods” are premiera astăzi pe platforma de streaming Netflix. Acțiunea se petrece în Varșovia anului 1994, atunci când un procuror descoperă un cadavru care are legătură cu dispariția surorii sale din urmă cu 25 de ani. Serialul are la bază un roman scris de Harlan Coben. (Trailer)

3. Mini-seria “The Search” (“Localizarea”) este o producție mexicană despre un copil care dispare dintr-un cartier respectabil din Ciudad de Mexico. Aceasta va avea premiera astăzi pe Netflix și dezvăluie modul în care funcționează puterea printre bogați în Mexic. (Trailer)

4. Filmul “Gemini Man” (2019) cu Will Smith în rolul asasinului de elită Henry Brogan va putea fi urmărit pe HBO Go începând de duminică, 14 iunie. Brogan vrea să se retragă la pensie, însă devine ținta unui atacator misterios care îi poate prezice orice mișcare. Curând, Brogan descoperă că cel care dorește să îl ucidă este o clonă de-a să mai tânără și mai rapidă. (Trailer)

5. În aceeași zi de duminică, HBO Go oferă în premieră și filmul “Black and Blue” (2019), în care o tânără polițistă îl capturează pe criminalul unui dealer de droguri. Aceasta descoperă însă că interlopul a fost ucis de polițiști corupți și încearcă să scape de probleme cu ajutorul unui bărbat din comunitatea sa. (Trailer)

6. Filmul “A Star Is Born” (2018) cu Lady Gaga și Bradley Cooper în rolurile principale va putea fi urmărit pe Netflix începând de joi, 18 iunie. Câștigător al unui premiu Oscar pentru cel mai bun cântec original, filmul spune povestea unui muzician care ajută o tânără cântăreață să ajungă celebră peste noapte. (Trailer)

7. Festivalul Filmului European are loc online în această perioadă. Până în 16 iunie, organizatorii transmit pe platforma dedicată FFE.ro o serie de filme realizate de regizori români în izolarea cauzată de pandemie. Filmele sunt grupate în colecția Cinem@casa și sunt prezentate câte unul pe zi. Printre cei 21 de regizori care au realizat filme pentru ediția din acest an se numără Alexandru Solomon, Alina Manolache, Bogdan Mureșanu, Laura Pop, Radu Jude sau Vlad Petri. (Festivalul Filmului European)

8. Teatrul Național din București va redeschide Amfiteatrul în aer liber începând de luni, 15 iunie. Poziționat pe acoperișul clădirii, amfiteatrul are o capacitate de 300 de locuri, însă va găzdui maxim 60 spectatori. În 15 iunie și 16 iunie, de la ora 21:30, va avea loc piesa de teatru “Frumos e în septembrie la Veneția” cu Oana Pellea și Mircea Rusu, în timp ce joi, 18 iunie, este programat spectacolul “ActOrchestra” cu Emilian Marnea, Florin Calbajos și Petre Ancuța. La ambele spectacole prețul unui bilet este de 50 de lei. (Teatrul Național)

9. Fundația Calea Victoriei organizează în perioada 15-19 iunie cursul online “Introducere în Istoria artei”. Susținut de Cosmin Ungureanu, cursul oferă o călătorie prin câteva secole din cronologia artei europene și are ca obiectiv să fixeze câteva repere generale: artişti, evenimente, opere de artă celebre, inovaţii artistice sau evoluţii stilistice. Prețul cursului este de 350 lei (Eventim)

10. Trupa românească The Mono Jacks va susține joi, 18 iunie, un concert de tip drive-in la Event Park Snagov. Spectatorii vor urmări concertul din mașina personală, iar prețul unui bilet este de 70 de lei și include o porție de popcorn și o băutură răcoritoare. (IaBilet)

Ți-ar mai putea plăcea
Venom și The Last Duel sunt premierele săptămânii la cinema – Cronica de Divertisment
33 de muzee înscrise la Noaptea Muzeelor de mâine – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău