Procter & Gamble, fabrică la Urlaţi în 2021 – Cronica de Business

1. Omniasig Vienna Insurance Group a înregistrat în primele nouă luni ale anului o creștere de 14% a primelor brute subscrise, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, până la aproape 945 milioane lei (€197,8 milioane). (Profit.ro)

2. Gigantul din domeniul luxului Kering a purtat discuții pentru preluarea brandului de modă Moncler, care are o valoare de piață de circa $12 miliarde. (Bloomberg)

3. Compania britanică de relații publice și publicitate WPP plănuiește răscumpărarea de acțiuni în valoare de $1,2 miliarde până în martie 2020. (Reuters)

4. Gigantul saudit Aramco a atras $25,6 miliarde de dolari în cardul ofertei publice inițiale, astfel fiind perfect poziționată pentru a-i depăși pe americanii de la Apple în ceea ce privește valoarea de piață. (Sky)

5. Furnizorul de energie și gaze MET România Energy este interesat de achiziția de active ale CEZ România, în special a parcului eolian de la Fântânele-Cogealac, și a trimis o scrisoare neangajantă în acest sens către compania cehă. (Profit.ro)

Bonus:

6. Grupul Procter & Gamble va finaliza, în 2021, o nouă fabrică la Urlaţi, de capsule de detergent (PODS). Compania, care a aniversat 25 de ani de prezenţă în România, a primit ajutor de stat de circa 29 milioane lei pentru această investiţie. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Vânzările Dacia în lume au crescut cu 10% în primul trimestru – Cronica de Business
Producătorul de telefoane mobile iHunt, afaceri în creștere cu 62,1% la nouă luni – Cronica de Business
3 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău