Profiturile băncilor americane au scăzut cu 69,6% – Cronica de business

1. Magazinul de aplicații Apple a vândut a anul trecut produse software și hardware în valoare de $519 miliarde. (Profit.ro)

2. Profiturile băncilor americane au scăzut cu 69,6% în primele trei luni ale anului versus perioada similară din 2019, până la valoarea de $18,5 miliarde, ca efect al pandemiei. (Reuters)

3. Startup Epic Games, compania care a lansat jocul Fortnite, este pe cale să închidă o rundă de finanțare în valoare de $750 milioane, la o evaluare de $17 miliarde. (Bloomberg)

4. Compania Netflix a anunţat că va dona $5 milioane organizaţiilor care oferă oportunităţi creatorilor de culoare şi firmelor deţinute de persoane de culoare. (News.ro)

5. Lanțul hotelier Hilton va tăia circa 22% dintre angajații din zona corporate, adică 2.100 de joburi, în contextul în care industria hotelieră a fost devastată de coronavirus. (Reuters)

Bonus:

6. Fondul KKR, prezent și în România, a condus o rundă de investiții în valoare de $650 milioane în Vinhomes JSC, cel mai mare dezvoltatorul imobiliar din Vietnam. (Bloomberg)

8. Piaţa hotelieră ar putea reveni la un grad de ocupare de 50-60% pentru hotelurile operate de branduri recunoscute, spre finalul acestui an, dacă situaţia epidemiologică rămâne stabilă sau chiar începe să se îmbunătăţească. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Cotațiile acțiunilor de pe bursele din întreaga lume au câștigat $3100 miliarde săptămâna trecută – Cronica de Business
Vodafone și UPC România vor avea același CEO – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău