Ray Donovan, sezonul șapte, din 14 ianuarie pe HBO Go – Cronica de Divertisment

1. Cazul de hărțuire sexuală în care a fost implicat Roger Ailes, fostul CEO al Fox News, reprezintă subiectul filmului “Bombshell” (“Bombshell: Scandalul”), care are premiera astăzi în cinematografele din România. Charlize Theron, Nicole Kidman și Margot Robbie interpretează rolurile a trei dintre femeile care l-au acuzat public pe Ailes de hărțuire sexuală, acuzații pe care acestea le-a negat permanent. (Trailer)

2. Dacă preferi o pauză de râs, o opțiune mai potrivită este “Like a Boss”, o comedie în care două prietene care dețin o firmă de cosmetice trebuie să găsească o soluție în momentul în care încep să piardă bani. Întrucât sunt firi complet diferite, conflictele dintre cele două generează numeroase evenimente amuzante. Din distribuție face parte și Salma Hayek. (Trailer)

3. Premiera românească a săptămânii este “Dragoste 2. America”, cea de-a doua parte din Trilogia Dragostei, care relatează ultimele 24 de ore ale unei povești de dragoste. Filmul este regizat de Florin Șerban, iar printre actorii principali se numără Igor Babiac, Emõke Pál și Constantin Dogioiu. (Trailer)

4. Începând de astăzi poți urmări pe platforma de streaming Netflix al doilea sezon al serialului “Titans”, care urmărește aventurile unui grup de tineri supereroi din mediul DC Universe. Doi tineri cu puteri speciale snt implicați într-o conspirație din care încearcă să iasă cu ajutorul altor doi supereroi, iar aceștia descoperă că trebuie să se comporte ca o familie pentru a reuși să învingă răul. (Trailer)

5. Luni, 13 ianuarie, pe platforma de streaming HBO Go va avea loc premiera noului serial “The Outsider”, inspirat de romanul cu același nume scris de Stephen King. Serialul explorează o investigație asupra uciderii violente a unui băiat de 11 ani, în contextul în care moartea sa este misterioasă. Primul sezon are 10 episoade, iar acestea vor apărea pe platformă săptămânal. (Trailer)

6. Tot pe HBO Go, dar începând de marți, 14 ianuarie, va fi disponibil al șaptelea sezon al unuia dintre cele mai populare seriale ale platformei, Ray Donovan. Interpretat de Liev Schreiber, Ray este omul potrivit să rezolve diverse probleme ale oamenilor din jurul său, iar în acest sezon “serviciile” sale vor fi căutate de primarul din New York și de un polițist. (Trailer)

7. A apărut primul trailer pentru “The New Mutants” (“Noii mutanți”), care abordează povestea a cinci tineri mutanți care descoperă că au diverse abilități și încearcă să evadeze dintr-o facilitate secretă. Filmul va avea premiera în România în 3 aprilie. (Trailer)

8. Teatrul Național propune în cadrul programului său și piesa de teatru “Regele Lear” de William Shakespeare. Organizatorii susțin că aceasta este cea mai modernă interpretare a piesei de teatru despre un regat care se prăbușește în urma unor jocuri de culise și a loviturilor de palat. Spectacolul are loc miercuri, 15 ianuarie, de la ora 19:00, iar biletele de acces costă între 50 și 100 de lei. (Teatrul Național)

9. Joi, 16 ianuarie, localul Hard Rock Cafe din București va găzdui un concert al trupei rock Cargo. Formația compusă din Adi Barar (chitara), Adrian Igrisan (voce) Tăvi Pilan (tobe), Ionuț Cârjă (clape) și Alin Achim (bass) își va încânta fanii cu începere de la ora 21:30, iar biletele de acces sunt disponibile la prețul unic de 74 lei. (IaBilet)

10. În această perioadă au început la București filmările la producția The Asset, în care doi asasini plătiți interpretați de Maggie Q și Michael Keaton sunt nevoiți să facă echipă cu scopul de a-l prinde pe ucigașul mentorului lor. Imagini inedite și detalii despre modul în care decurg filmările în România poți citi într-un amplu reportaj al publicației Urban.

 

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul de acțiune The Equalizer 3 cu Denzel Washington, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment
A început Retrospectiva TIFF 2022 la București – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău