ROCA Investments intră în acţionariatul Bico Industries – Cronica de Business

1. Platforma de investiţii ROCA Investments, parte din Impetum Group, intră în acţionariatul Bico Industries, cel mai mare producător de armături din fibră de sticlă din România alături de care vrea să ajungă unul dintre primii trei jucători la nivel european din industria de fibră de sticlă. (News.ro)

2. Faimosul indice american Dow Jones va renunța la companiile Exxon Mobil, Pfizer și Raytheon Technologie, pe care le va înlocui cu Salesforce, Amgen și Honeywell. (Reuters)

3. Takeda Pharmaceutical a ajuns la o înțelegere pentru vânzarea diviziei japoneze de medicamente OTC investitorului Blackstone, pentru $2,3 miliarde. (Bloomberg)

4. Oracle România, subsidiara locală a celui mai mare producător mondial de aplicații software, a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de 955,9 milioane de lei, în scădere cu 0,6% față de anul precedent. În 2018, afacerile companiei au scăzut cu 6,6%, la 961,3 milioane de lei. (Profit.ro)

5. Kaufland, cu afaceri de 12 miliarde lei şi 130 de hipermarketuri, a lucrat direct în 2019 cu 2.800 de furnizori, dintre care 2.300 din România. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
Aramco va plăti $450 milioane consultanților – Cronica de Business
Secretarul Trezoreriei SUA: Un dolar digital ar putea deveni „o monedă de încredere, comparabilă cu cash-ul” – Cronica de Business
3 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău