Sezonul 4 din serialul “La Casa de Papel” are premiera azi pe Netflix – Cronica de Divertisment

1. Astăzi are loc pe platforma de streaming Netflix premiera celui de-al patrulea sezon al serialului “La Casa de Papel” (“Fabrica de bani”), unul dintre cele mai apreciate titluri produse în Spania. Noul plan al Profesorului începe să se deruleze, iar hoții trebuie să se ferească de dușmani din interiorul și din afara Băncii Spaniei. (Trailer)

2. Al treilea sezon al serialul “The Siren” va avea premiera pe platforma de streaming HBO Go sâmbătă, 4 aprilie. În serial, o misterioasă femeie tânără sosește în orășelul Bristol Cove în căutarea surorii sale răpite de către armată. (Trailer)

3. Dacă vrei să începi un nou serial, Netflix propune din 10 aprilie, titlul “Brew Brothers”. Serialul spune povestea a doi frați înstrăinați care cunosc toate detaliile despre fabricarea berii, dar care sunt complet diferiți. Alan Aisenberg interpretează rolul lui Wilhelm, în timp ce Mike Castle este Adam Rodman. (Trailer)

4. Tot din 10 aprilie, pe platforma de streaming HBO Go debutează al patrulea sezon al serialului “The Good Fight” (“Lupta perfectă”), în care compania Reddick, Boseman & Lockhart a fost nevoită să accepte oferta de preluare din partea firmei de avocatură STR Laurie și a devenit o mică filială a acesteia. Noul sezon arată cum angajații își pierd practic independența de a lua decizii (Trailer)

5. Printre numeroasele documentare disponibile pe Netflix se numără și “The Last Man on the Moon”. Realizată în 2014, producția îl prezintă pe Gene Cernan, ultimul astronaut care a pus piciorul pe satelitul natural al Pământului, care povestește amănunte inedite inclusiv din precedentele campanii americane. (Trailer)

6. “100 Humans” este un serial-documentar disponibil pe Netflix în care 100 de oameni participă la o serie de experimente. “Cobaii” provin din medii complet diferite și abordează subiecte precum fericirea, vârsta și sexul. (Trailer)

7. “Toy Story 4”, una dintre cele mai populare animații, este disponibilă în această perioadă pe HBO Go, iar printre actorii care își “împrumută” vocile pentru această animație se numără Tom Hanks și Tim Allen. Franciza a fost lansată în 1995, când “Toy Story” a devenit primul film de animație realizat integral pe computer și primul film de animație realizat de Pixar. (Trailer)

8. Apreciata producție “Once Upon a Time în Hollywood” (“A fost odată la… Hollywood”) este disponibilă de curând și pe platforma HBO Go în regia celebrului Quentin Tarantino. Actorul Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt), se confruntă cu o serie de schimbări în industria de la Hollywood, în timp ce actrița Sharon Tate (Margot Robbie) este implicată în povestea crimelor clanului Charles Mason. (Trailer)

9. Premiera așteptatului film “Top Gun: Maverick” a fost amânată din 24 iunie pentru 23 decembrie, ca urmare a pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. O continuare a clasicului “Top Gun” din 1986, noul film îl are în continuare în rolul principal pe Tom Cruise. (Variety)

10. Festivalul George Enescu prezintă astăzi pe site-ul oficial înregistrarea reprezentației susținută de Orchesta Filarmonicii Regale din Liege, cu Tiberiu Soare în rol de dirijor. În această perioadă, organizatorii au publicat periodic înregistrări ale edițiilor din ultimii doi ani. (Festivalul George Enescu)

Ți-ar mai putea plăcea
Documentarul “colectiv” poate fi urmărit în avanpremieră în mai multe orașe din țară – Cronica de Divertisment
Ultimul film a lui Tarantino e în cinematografe – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău