Sezonul trei din „The Deuce” începe luni pe HBO – Cronica de Divertisment

1. Filmul “It Chapter Two” (“It: Capitolul 2”) este singura premieră a săptămânii în cinematografele din România. Acțiunea se petrece la aproape trei decenii de la evenimentele din primul film “It”, iar cei cinci copii plecați pe drumuri diferite se reunesc acum pentru a se confrunta din nou cu răul care revine în orașul Derry la fiecare 27 de ani. Primul film “It” a fost producția horror cu cele mai mari încasări din toate timpurile. (IMDB)

2. Luni, 9 septembrie, va avea loc premiera celui de-al treilea sezon al serialul The Deuce pe postul de televiziune HBO și pe platforma de streaming HBO GO. Serialul îi are ca protagoniști pe James Franco și Maggie Gyllenhaal și este creat de David Simon și George Pelecanos. (HBO GO)

3. Joi, 12 septembrie, pe platforma de streaming Netflix va avea premiera documentarul “The Mind, Explained”, care explorează modul în care funcționează creierul, inclusiv în privința viselor, somnului sau a disfuncționalităților. Documentarul este narat de Emma Stone. (Netflix)

4. Festivalul Internațional George Enescu continuă în această săptămână cu o nouă serie de concerte atractive. În program apar Orchestra Națională a Franței (6 și 7 septembrie), Capela de Stat din Dresda (8 septembrie), Orchestra Filarmonicii din Monte Carlo (11 septembrie) sau La Grande Chapelle Madrid (12 septembrie). Unele spectacole pot fi urmărite în direct pe site-ul oficial al festivalului (Festivalul George Enescu)

5. În perioada 6-8 septembrie va avea loc la Romexpo (București) o nouă ediție The Carnival, în cadrul căruia vor concerta Nouvelle Vague, Balthazar, Peter Bjorn and John, Hindi Zahra, Subcarpati, Sonique Clarke, Șuie Paparude, Firma, The Mono Jacks sau Basska. Un abonament pentru toate cele trei zile costă 89 de lei, iar biletele pentru o zi sunt disponbile pentru 39 de lei. (TheCarnival)

6. Grupul electro-swing austriac Parov Stelar va fi cap de afiş al evenimentului Appletone Party, care va avea loc sâmbătă, 7 septembrie, pe malul lacului Străuleşti din București. Din line-up mai fac parte românii Helen şi The Motans & Soundopamine şi DJ-ii VRTW. Pe lângă concerte, vor fi organizate activităţi sportive şi o expoziţie de artă interactivă. (News)

7. Sâmbătă, 7 septembrie, în Pavilionul B2 din centrul expozițional Romexpo din București va avea loc concertul We Love Retro, la care vor participa numeroși artiști și trupe celebre în anii ‘90. Pe lista invitaților din acest an se numără Coolio, Nana, Rednex, No Mercy, East 17, E-rotic și Dj Quicksilver. Prețurile biletelor de acces variază între 100 lei și 140 lei. (Weloveretro)

8. Miercuri, 11 septembrie, de la ora 20:30, la Grădina TVR din București va avea loc piesa de teatru “Cum se face”. Scris și regizat de Octavian Strunilă, spectacolul este o comedie despre viața oamenilor de teatru, iar din distribuție fac parte Doina Teodoru, Delia Nartea, George Constantinescu și Daniel Haralambie. Biletul costă 50 lei. (IaBilet)

9. În perioada 11-15 septembrie va avea loc a patra ediție a festivalului Pelicula, care sărbătorește cinematografia și cultura ibero-americană. Ediția din acest an se concentrează pe Brazilia, iar producția care va deschide festivalul este “Central do Brasil” din 1998. Filmele vor fi proiectate la Cinema “Elvire Popesco”, Institutul Cervantes sau Cinema Muzeul Ţăranului. (Pelicula Festival)

10. Începând de joi, 12 septembrie, până duminică, 15 septembrie, va avea loc a patra ediție a DokStation Music Documentary Film Festival, care va include 21 de concerte, documentare și petreceri tematice în mai multe spații din București, printre care Control Club, Expirat – Halele Carol, Apollo 111, Fabrica Gastropub și Plaza România. Prețul unui bilet la fiecare spectacol este 15 lei. (Eventbook)

Ți-ar mai putea plăcea
Cronica de Divertisment – Mini-seria Cernobîl este disponibilă din această săptămână pe platforma HBO Go
Documentarul “colectiv” este propunerea României la premiile Oscar 2021/S-au redeschis cinematografele in Bucuresti – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău