Simona Halep și Darren Cahill vor fi mâine la SportsFestival, în Cluj-Napoca – Cronica de Divertisment

1. Ieri a început la Cluj-Napoca evenimentul SportsFestival, care se va desfășura zilnic până duminică, 16 iunie. Festivalul include inițieri în diverse sporturi, competiții, demonstrații, întâlniri cu sportivi de performanță, dar și un program chill de concerte & streetfood. Printre invitați se numără Simona Halep și fostul ei antrenor, Darren Cahill. Festivalul are loc la stadionul Cluj Arena, Sala Polivalenta BT Arena și în Parcul Central. (SportsFestival)

2. Doar două filme vor avea premiera la cinematografele din România în acest weekend. Primul dintre ele este filmul românesc Parking în regia lui Tudor Giurgiu, care a avut premiera la TIFF și care are bază romanul cu același nume scris de Marin Mălaicu-Hondrari. Filmul este o “combinaţie ataşantă de poveste de dragoste, dar şi o explorare interesantă a emigraţiei şi a ceea ce ne face să o luăm din loc fără a privi din urmă”. (Cinemagia)

3. Cealaltă premieră este animația The Secret Life of Pets 2 (Singuri acasă 2), care ne teleportează în lumea secretă a animalelor de companie cu noi peripeții și aventuri atunci când acestea sunt lăsate singure acasă. (IMDB)

4. În schimb, ai la dispoziție o selecție de peste 20 de filme din programul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), care rulează în perioada 11-16 iunie la Cinema Elvire Popesco din București. Astfel, cinefilii care nu au ajuns la Cluj în perioada 31 mai – 9 iunie au șansa de a vedea pe marele ecran o parte din cele mai apreciate filme din programul festivalului. (Program complet și bilete online)

5. Disney a publicat primul trailer pentru animația Frozen 2, așteptată cu nerăbdare după succesul internațional al primului film din serie. Printre puținele detalii cunoscute despre continuare sunt că Frozen 2 va fi un musical, în ciuda faptului că trailerul nu sugerează în mod direct acest lucru. Frozen 2 va avea premiera în cinematografe în 22 noiembrie. (Youtube)

6. Sâmbăta, 15 iunie, are loc o nouă ediție a competiției de alergare pe munte Retezat SkyRace din Cheile Buții. Organizatorii au pregătit patru trasee, dintre care Custura (28 kilometri, diferență de nivel 2.300 metri) și Buta (23 kilometri, diferență de nivel de 1.400 metri) sunt cele mai dificile, în timp ce traseul Valea Marii este mai ușor (7 kilometri, diferență de nivel 300 de metri), la care se adaugă și o cursă pentru copii. (Retezat Skyrace)

7. Organizatorii festivalului Neversea au confirmat alte 13 nume care vor urca pe scenă în cadrul ediției din acest an, care va avea loc în perioada 4-7 iulie la Constanța. Printre ei se numără ATB, Danny Avila, Delia, Inna, Alex Parker și The Motans. Cel mai ieftin abonament la Neversea 2019 costă 549 de lei. (Neversea)

8. Organizatorii Afterhills 2019 au anunţat programul pentru cele două weekenduri de festival. Primul weekend este 23-25 august și este dedicat amatorilor stilurilor trap, EDM şi trance, iar al doilea weekend este 30 august – 1 septembrie, când vor concerta live diverși artiști și trupe. Ediția din acest an are loc lângă pădurea Dobrovăţ, la 20 de kilometri de Iași. (News.ro)

9. Roger Hodgson, compozitorul și vocalistul grupului Supertramp, a anunțat că în 9 noiembrie 2019 va susține primul său concert în România. Reputatul muzician va urca pe scena amenajată în Pavilionul Central de la Romexpo alături de patru instrumentiști de valoare și va interpreta pentru publicul de la București hituri precum “Give a Little Bit”, “Goodbye Stranger”, “Dreamer” și “The Logical Song”. (InfoMusic)

10. Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, va veni în România în 8 februarie 2020 pentru o întâlnire specială cu fanii săi intitulată “What Does This Button Do?: An Evening With Bruce Dickinson”. El va discuta cu fanii despre carieră, perioada petrecută departe de Iron Maiden, pasiunea pentru avioane, bere și scrimă, dar și despre cartea sa autobiografică. Show-ul include și o sesiune de întrebări din partea publicului. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, iar biletele costă între 90 de lei și 250 de lei. (IaBilet)

Ți-ar mai putea plăcea
Martin Scorsese a semnat un acord pentru a produce filme și seriale pentru platforma Apple TV+ – Cronica de Divertisment
WishFest, primul festival dedicat lampioanelor pe apă, are loc în acest weekend – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău