Slack valorează $17 miliarde și Neogen se extinde – Cronica de Business

1. Listarea la bursă ar putea duce valoarea Slack la $17 miliarde. Estimarea este făcută pe baza veniturilor prognozate și a ratei actuale de creștere. Acțiunile Slack vor fi tranzacționate la bursa din New York începând cu 20 iunie. (Bloomberg)

2. Compania franceză de tehnologie Dassault va cumpăra Medidata, o firmă care produce soluții software în domeniul sănătății, cu $5.8 miliarde. (CNBC)

3. Grupul Neogen, controlat de Călin Fusu, a achiziționat 9,4% din acțiunile Sailo.com, un marketplace prin care pot fi închiriate ambarcațiuni din circa 100 de țări din America de Nord, America de Sud, Europa și Asia. (Profit.ro)

3. Valoarea celor mai mari 50 de branduri româneşti a crescut cu 17% faţă de anul trecut, până la €5 miliarde. CFR, Tarom şi TVR au pierdut peste 20% din valoare. (News.ro)

5. Acțiunile companiei de securitate online CrowdStrike – cea care a descoperit faptul că hackerii ruși accesaseră serverele Comitetului Național al Partidului Democrat American – au crescut cu peste 70% în prima zi de tranzacționare la bursă. Capitalizarea companiei este de peste $11 miliarde. (Financial Times)

Ți-ar mai putea plăcea
Romgaz va depune o ofertă pentru preluarea participației deținută de ExxonMobil in Marea Neagră – Cronica de Business
Platforma Coinbase, evaluată la $68 miliarde – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău