SoftBank a vândut acțiuni Uber de $2 miliarde – Cronica de Business

1. Agențiile imobiliare au tranzacționat peste 650.000 mp de spații de depozitare de-a lungul anului trecut, pe toată suprafața României. Marea majoritate a contractelor au vizat înțelegeri noi, aspect pozitiv pentru un an destul de atipic din punct de vedere comercial. (Profit.ro)

2. Companiile Facebook și Microsoft, precum și băncile JPMorgan și Citigroup și-au suspendat donațiile politice, ca urmare a incidentului din Washington de săptămâna trecută. (Financial Times)

3. Compania de birotică și papetărie Staples a făcut o ofertă de preluare în valoare de $2,1 miliarde pentru competitorul Office Depot, la cinci ani după ce autoritățile americane au respins o potențială fuziune între cele două pe fondul concurenței neloiale care s-ar fi putut crea pentru alți jucători din piață. (Reuters)

4. Grupul japonez Nintendo a livrat în China un milion de console de jocuri video Switch, de la lansarea dispozitivului, la finalul lui 2019. (Profit.ro)

5. SoftBank Group a vândut o participație în Uber în valoare de circa $2 miliarde, adică 38 milioane de acțiuni. Japonezii dețin încă 184 milioane de acțiuni în compania de tehnologie. (Bloomberg)

Ți-ar mai putea plăcea
Companiile de technologie din Europa Centrală și de Est sunt evaluate la €186 miliarde – Cronica de Business
A fost deschis primul Courtyard by Marriott din România – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău