Summer Well în weekend, concert Metallica săptămâna viitoare – Cronica de Divertisment

1. În această săptămână există un singur film nou pe marile ecrane din România, iar acesta are un titlu foarte familiar: “The Angry Birds Movie 2” (“Angry Birds: Filmul 2”). Este vorba, evident, despre al doilea film de animație din seria inspirată din Angry Birds, care la un moment dat a fost cel mai popular joc pentru platforme mobile. În noua animație, păsările nezburătoare și porcușorii verzi formează o neașteptată alianță pentru a cuceri o nouă insulă apărută la orizont. (IMDB)

2. Miercuri, 14 august, celebra trupă rock Metallica va susține un concert pe National Arena din București. Este pentru a patra oară când Metallica concertează în România, iar noul concert face parte din turneul “WorldWired”. Concertul va începe la ora 20:15, iar trupele Ghost (Suedia) şi Bokassa (Norvegia) vor concerta în deschidere între 17:45 – 19:45. Toate biletele au fost deja vândute, iar organizatorii anunță că spectatorii vor putea intra doar pe baza biletului și a cărții de identitate. (News)

3. Joi, 8 august, a început la Timișoara festivalul de muzică electronică R:EVOL:UTION. Ediția din acest an are loc la Liceul Silvic și se încheie sâmbătă, 10 august, iar cea mai importantă formație invitată este Kosheen. În total există 10 zone și scene de festival pe care vor urca atât artiști străini, cât și interpreți din România. Un abonament pentru toate cele 3 zile costă 79 de lei, în timp ce abonamentul pentru o zi este de 59 de lei. (InfoMusic)

4. Festivalul Summer Well va avea loc în perioada 9-11 august pe domeniul Știrbey din Buftea. În prima zi, accesul publicului se va face după ora 18:00, iar Orchestra Simfonică din București va interpreta în manieră clasică piesele celebre ale artiștilor prezenți la festival. În cele două zile principale vor concerta trupe precum Red Rum Club, Tender, Pale Waves, Jungle, The 1975 (10 august) și Zola Blood, Black Honey, Maribou State, Razorlight sau The National (11 august). Biletele de acces costă între 124 lei și 319 lei. (Eventim)

5. În perioada 9-11 august, în vechiul parc al castelului din Piaţa Huniade din Timişoara va avea loc prima ediție a Festivalului Medieval al Castelului Huniade. Organizat de Muzeul Național al Banatului, festivalul va beneficia de prezența cavalerilor, a domnițelor, a meșteșugarilor și a bucatelor alese. Va exista și un concurs internațional de bucătărie medievală, în care respectarea rețetelor istorice va juca un rol important în desemnarea câștigătorilor. (News)

6. Trupa Byron va susține vineri, 9 august, cu începere de la ora 23:00, un concert în localul Papa la Șoni din stațiunea Vama Veche. Biletul de acces costă 40 de lei. (InfoMusic)

7. Observatorul Astronomic “Amiral Vasile Urseanu” din București organizează în perioada 8-10 august observații astronomice ale Lunii cu un telescop de 40 de centimetri, care va mări imaginea de 300 de ori. În această perioadă, Luna se află în cea mai potrivită fază pentru observații astronomice. Observațiile vor avea loc începând cu ora 20:00, dacă cerul este senin, iar intrarea costă 5 lei. (Observatorul Astronomic)

8. Flavia Hojda și Pavel Ulici vor susține duminică, 11 august, de la ora 21:00, un concert de muzică alternativă, indie și art-pop în amfiteatrul Teatrului Național din București. Biletele costă 40 lei sau 50 lei și pot fi achiziționate online. (Teatrul Național)

9. Modern Family, The Big Bang Theory, Arrow, Designated Survivor sau Mr. Robot se numără printre serialele care nu vor primi sezoane noi pe lângă cele deja confirmate. Pe listă apare și serialul SF Nightflyers, bazat pe un roman al lui George R. R. Martin, care a fost anulat după primul sezon. (Filmsi)

10. Celebrul film SF cu accente horror “Event Horizon” lansat în 1997 va primi o adaptare modernă sub forma unui serial TV. Filmul clasic spunea povestea unei nave spațiale care avea posibilitatea de a genera găuri negre și care dispare subit după ce trece de planeta Neptun. Nava reapare 7 ani mai târziu, însă echipele de salvare descoperă lucruri macabre când încearcă să caute supraviețuitori. Noul serial este dezvoltat în cooperare de Amazon și Paramount Television. (Variety)

Fotografia serii – Afișul animației Big Trip, care va avea premiera in .ro pe 30 august:

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul de aventuri Uncharted, în weekend la cinema – Cronica de Divertisment
„The Lord of the Rings: The Rings of Power” are astăzi premiera pe Amazon Prime Video – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău