“Tenet” va putea fi urmărit pe platforma HBO GO începând de duminică, 26 septembrie – Cronica de Divertisment

1. Trupa rock Vița de vie va susține duminică, cu începere de la ora 19:00, un concert electric la Grădina Urbană din București. Un bilet cu acces general costă 110 lei, în timp ce cele 30 de bilete disponibile în fața scenei sunt comercializate la prețul de 130 lei. (Grădina Urbană)

2. Novis Plaza din parcul industrial Tetarom I din Cluj-Napoca găzduiește sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20:00, concertul TECHNO31000 – After Hour – After Life 4 la care vor participa Horace Dan D, Alexandra, Koukla și Kubik. Prețul unui bilet cu acces general este de 25 lei. (IaBilet)

3. Formația rock Subcarpati va concerta astăzi de la ora 21:00 în localul Kruhnen Musik Halle din Brașov, iar fanii vor avea ocazia de a asculta cele mai importante piese ale trupei. Întrucât concertul are loc în interior, accesul este permis doar persoanelor vaccinate, iar prețul unui bilet este de 80 lei. (Kruhnen Musik Halle)

4. Fanii formației Direcția 5 vor putea asculta cele mai bune piese ale trupei cu ocazia unui concert care are loc astăzi de la ora 19:30 la Terasa Parc din Iași. Prețul este de 90 de lei pe bilet, însă organizatorii impun cumpărarea a cel puțin două bilete pentru 180 lei. (IaBilet)

5. Festivalul de muzică Drum&Bass “Magnetic Festival – Spread the love” are loc în acest weekend la Aerodromul Cioca din Timișoara. Printre protagoniștii festivalului se numără Delta Heavy, Koven, Maduk, Metrik, Muzz, Kuky, Madliquid, Notsocommon DJ, Phoneme B2B Zero și mulți alții. (Drumandbass)

Bonus. Filmul SF “Tenet” (2020) regizat de Christopher Nolan va putea fi urmărit pe platforma HBO GO începând de duminică, 26 septembrie. Un agent CIA cunoscut sub numele de cod Protagonistul este recrutat de organizația misterioasă Tenet pentru a preveni ca un oligarh rus renegat să contribuie la izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial. Pentru a-și îndeplini misiunea, Protagonistul călătorește în timp.

6. Noul serial SF „Foundation”, bazat pe seria de romane SF cu același nume scrisă de Isaac Asimov, are premiera astăzi pe platforma Apple TV+. Primele trei episoade sunt deja disponibile, iar serialul va continua cu câte un episod în fiecare vineri. Primul sezon are 10 episoade.

7. Thriller-ul dramatic “Argo” din 2012 cu Ben Affleck în rolul principal va avea premiera pe HBO Go sâmbătă, 25 septembrie. Sub pretextul că este un producător de la Hollowood care caută o locație pentru filmarea unui film SF, un agent CIA lansează o operațiune periculoasă pentru a salva șase americani din ambasada SUA de la Teheran în timpul crizei din Iran din 1979.

8. Documentarul “The Colours of Infinity” (1995) va putea fi urmărit pe Netflix începând de joi, 30 septembrie. Producția găzduită de celebrul autor de romane SF Arthur C. Clarke prezintă știința din spatele numeroelor complexe cunoscute sub numele Mandelbrot set, care au fost descoperite de Adrien Douady și numite așa că tribut pentru matematicianul Benoit Mandelbrot, un pionier al geometriei fractale.

9. Trei filme românești vor avea premiera la cinema în acest weekend. “Complet necunoscuți” este o comedie în care 7 prieteni decid să pună telefoanele pe masă și să răspundă pe speaker sau să citească cu voce tare toate mesajele.

“Otto Barbarul” este o dramă în care personajul principal este un adolescent punk de 17 ani care își pierde iubita și devine captiv într-un cerc vicios generat de părinți, mama iubitei și ancheta poliției.

Casa cu păpuși este un documentar despre vacanță anuală a unor femei de 70 de ani într-o vilă de pe Valea Oltului, acolo unde își reamintesc momentele frumoase din tinerețe.

10. Drama canadiano-irlandeză “My Salinger Year” (“Anul meu la New York”) va avea premiera în cinematografe în acest weekend. O tânără ce aspiră să devină scriitoare își găsește un job la o agenție literară care îl reprezintă pe scriitorul J.D. Salinger. Ea decide însă să personalizeze răspunsul sec oferit de agenție către fanii scriitorului.

Ți-ar mai putea plăcea
Apple TV+ va produce un documentar despre Louis Armstrong – Cronica de Divertisment
Filmul SF “The Midnight Sky” cu George Clooney în rolul principal are premiera pe Netflix miercuri, 23 decembrie – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău