Tesla a atins pentru prima oară capitalizarea de $1000 miliarde – Cronica de Business

1. Tesla a atins pentru prima oară capitalizarea de $1000 miliarde după ce a anunțat semnarea unui acord cu Hertz pentru a livra 100.000 de mașini. (WSJ)

2. Facebook a anunțat venituri mai mari cu 35% pe trimestrul trei, în ritm anual, până la $29 miliarde. Profitul a crescut cu 17%, comparativ cu trimestrul trei din 2020, fiind de $9,2 miliarde. (WSJ)

3. Bursa din New York a încheiat seciunea de ieri cu noi recorduri. Dow Jones a terminat cu un nou record, după cel de vineri, la 35.741,15 puncte, în creștere cu 0,18%. (Hotnews)

4. Indicatorul de Incredere Macroeconomică al Asociaţiei CFA Romania a scăzut cu 16,4 puncte în septembrie comparativ cu luna anterioară, la valoarea de 57,2 puncte, în timp ce faţă de aceeaşi lună a anului precedent, indicatorul a crescut cu 22,9 puncte. (News.ro)

5. Orange România a realizat în perioada iulie – septembrie o cifră de afaceri în valoare de 273 milioane de euro, similară cu cea din aceeaşi perioadă a anului anterior. Numărul de clienţi a crescut cu 1,7%, la 10.798.000, comparativ cu finalul trimestrului 3 2020. (News.ro)

6. Volvo Cars a stabilit preţul ofertei sale publice la nivelul inferior al intervalului anunţat iniţial, evaluând compania suedeză deţinută de grupul chinez Geely la puţin peste 18 miliarde de dolari. (News.ro)

7. Omul de afaceri Silviu Sabău, acționarul majoritar al Ines Group, unul dintre cei mai mari operatori independenți de telecomunicații din România, pregătește un complex cu clădiri de birouri în centrul polului imobiliar care se conturează în zona Expoziției din București. (Profit.ro)

8. Compania britanică Ridgecrest a sistat negocierile cu Blue Air privind listarea transportatorului aerian român la bursa din Londra prin preluare inversă, după ce Blue Air nu a reușit să atragă o finanțare necesară lansării operațiunii. (Profit.ro)

9. Mastercard s-a parteneriat cu Bakkt pentru a le oferi băncilor posibiliatea de a emite cărți de debit și de credit în cryptomonede. (Bloomberg)

10. Averea lui Elon Musk a crescut cu $36,2 miliarde ajungând la $288,6 miliarde, mult peste averea lui Jeff Bezos. Musk are acum o averea mai mare decât capitalizarea bursiere a celor de la Exxon. (Bloomberg)

Ți-ar mai putea plăcea
12 afaceriști, averi de peste o mie de miliarde de dolari – Cronica de Business
Zoom așteaptă creștere de 329% în ultimul trimestru – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău