Dacia, scădere de 35% în al treilea trimestru – Cronica de Business

1. Australienii de la Macquarie Infrastructure and Real Assets, manager de active alternative, au ajuns la un acord privind achiziţia unui portofoliul de active CEZ din România de la grupul ceh ČEZ Group. (News.ro)

2. Compania chineză de tehnologie financiară Lufax vizează atragerea a $2,36 miliarde prin intermediul unei oferte publice inițiale în SUA. (Bloomberg)

3. Renault Group a anunțat o cifră de afaceri de €10,3 miliarde în trimestrul al treilea, cu o scădere de 8,2 % comparativ cu anul trecut, un rezultat mai bun decât estimările inițiale. Marca Dacia a înregistrat o scădere de aproape 35%, cumulând aproape 20% din volumele vândute de companie. (Profit.ro)

4. Banca daneză Lunar, care are 200.000 de utilizatori persoane fizice în Danemarca, Norvegia și Suedia, a atras investiții în valoare de €40 milioane. (TechCrunch)

5. Intercontinental Hotels Group, prezent și în România, a înregistrat o scădere de 53,4% a veniturilor per cameră în al treilea trimestru față de perioada similară din 2019, pe fondul crizei. Cifra negativă este, însă, sub scăderea de 75% înregistrată în al doilea trimestru al acestui an. (The Guardian)

Ți-ar mai putea plăcea
Fiul lui Tony Blair, avere de £73 milioane – Cronica de Business
Antibiotice Iaşi, în SUA şi Marea Britanie cu noi medicamente anti-Covid-19 – Cronica de business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău