Tesla, afaceri de $100 miliarde în 2025 – Cronica de business

1. Uber va cumpăra startup-ului american din domeniul livrărilor rapide la domiciliu Postmates pentru $2,65 miliarde. (Profit.ro)

2. Estimare: Producătorul auto Tesla va avea o cifră de afaceri anuală de $100 miliarde din 2025. (CNBC)

3. Gigantul american Microsoft preia o firmă IT din Iași, Movial, furnizor de servicii de inginerie și design software specializat în dispozitive mobile și de tip embedded, care va deveni cel de-al patrulea centru de dezvoltare tehnologică din regiune pentru Microsoft. (Profit.ro)

4. Converge Information and Communications Technology Solution, un furnizor de servicii de broadband, vizează să atragă până la $725 milioane, în ceea ce ar fi cea mai mare ofertă publică inițială din Filipine. (Bloomberg)

5. Compania germană Siemens a înregistrat o scădere a volumului de business cu 20% în al doilea trimestru calendaristic și se așteaptă ca încasările din 2021 să fie sub nivelul din 2019. (Reuters)

Bonus:

6. CEO-ul platformei de recrutare BestJobs, Dan Puică, preia și conducerea startup-ului Avocado.red, în care fondul de investiții Neogen Capital, condus de Călin Fusu, a investit până acum jumătate de milion de euro. (Profit.ro)

7. Firmele IT europene vor putea obține noi finanțări de la un fond de investiții de $250 milioane, lasat cu participarea companiei de investiții Edmond de Rothschild, fondată de unul dintre membrii celebrei familii de bancheri Rothschild. (Startup Cafe)

8. În România se consumă anual 650 milioane de cutii de medicamente şi doar 100 milioane sunt produse local, spune Ioan Nani, director general Antibiotice Iaşi. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
FMI a revizuit în creștere prognoză de creștere economică a României pentru acest an – Cronica de Business
Jumătate dintre primele 20 de bănci listate din Europa și-au schimbat CEO-ul în ultimii 2 ani – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău