Tesla va produce 500.000 de mașini în Germania – Cronica de Business

1. Noul director general al Companiei Naționale Poșta Română este Horia Grigorescu, un avocat de 31 de ani. (Profit.ro)

2. Alstom a semnat un contract cu Agenţia de Transport Public a Australiei de Vest, pentru fabricarea şi întreţinerea noii generaţii de trenuri din seria C, destinate reţelei feroviare a oraşului Perth, a cărui valoare este de aproximativ €800 milioane. (News.ro)

3. Tesla va produce anual 500.000 de mașini la noua sa fabrică din apropierea Berlinului. (Reuters)

4. Vedeta TV şi proprietara unei companii de cosmetice Kylie Jenner, membră a familiei Kardashian, s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine plătite celebrități de pe platforma de socializare online Instagram, aceasta câștigând câte $1,26 milioane pentru fiecare mesaj sponsorizat. (Startup Cafe)

5. Gigantul din domeniul bunurilor de larg consum Nestlé a ajuns la o înțelegere cu privire la vânzarea diviziei de înghețată din Statele Unite către producătorul britanic de înghețată Froneri pentru circa $4 miliarde. (Reuters)

Bonus:

6. Compania Golden Food Snacks, fabricant de chipsuri și pufuleți, deținută de grecul Konstantinos Mitzalis, își aduce emisiunea de obligațiuni, lansată în vară, la Bursa de Valori București, primind astăzi avizul ASF. (Profit.ro)

7. Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance a încheiat primele nouă luni ale anului 2019 cu un volum al primelor brute subscrise de €298 milioane, o creştere cu 38% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
România a fost dată din nou în judecată la Washington de investitori străini – Cronica de Business
Exporturile din Statele Unite de produse petroliere rafinate au crescut săptămâna trecută la un maxim istoric – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău