“The Banshees of Inisherin” (“Spiritele din Inisherin”) are astăzi premiera în cinematografe – Cronica de Divertisment

1. Filmul dramatic “The Banshees of Inisherin” (“Spiritele din Inisherin”) cu Colin Farrell și Brendan Gleeson în rolurile principale are astăzi premiera în cinematografe. Doi prieteni de o viață se trezesc într-un impas atunci când unul dintre ei decide să încheie brusc relația pe care o au, cu consecințe alarmante pentru amândoi.

2. Pasionații de filme horror pot urmări producția “Knock at the Cabin” (“Cabana de la capătul lumii”), în care o tânără și părinții ei sunt luați ostatici de patru străini înarmați în timpul unei vacanțe la o cabană izolată de lume. Răpitorii cer familiei să facă o alegere de neconceput pentru a evita apocalipsa.

3. Cei mici pot urmări la cinema animația “The Amazing Maurice” (“Năstrușnicul motan Maurice”), inspirată de cartea lui Terry Pratchett. Maurice este un motan care își duce traiul pe străzi și care născocește o înșelătorie perfectă pentru a face bani.

4. Filmul românesc “Ramon” cu Pavel Bartoș în rolul principal este disponibil de astăzi în cinematografe. Bartoș interpretează rolul unui bărbat care pleacă la București pentru a o găsi pe femeia de care s-a îndrăgostit, însă devine principalul suspect în cazul furtului unui tablou în valoare de 50 de milioane de euro.

5. Producția maghiară “Zanox – Riscuri și efecte secundare” este o comedie romantică cu tentă SF care poate fi urmărită de astăzi în cinematografe. Filmul este despre un tânăr care folosește un medicament experimental pentru a călători în timp.

Bonus 1: HBO Max a publicat primul trailer pentru al patrulea sezon al popularului serial “Succession”, în care familia Roy controlează cea mai mare companie de entertainment din lume. Noul sezon va avea premiera pe platformă în 26 martie.

6. Serialul-documentar “Bill Russell: Legend” va avea premiera pe platforma de streaming Netflix miercuri, 8 februarie. Producția spune povestea vieții și a carierei lui Bill Russell, unul dintre cei mai buni jucători de baschet din NBA, care a jucat pentru Boston Celtics între 1956 și 1969 și a încetat din viață în vara anului trecut la vârsta de 88 de ani.

7. Filmul “Empire of Light”, nominalizat la premiile Oscar pentru cea mai bună imagine, va avea premiera pe platforma HBO Max marți, 7 februarie. Producția regizată de Sam Mendes spune o poveste de dragoste plasată în jurul unui vechi cinematograf de pe coasta de est a Angliei, iar acțiunea se petrece în anii ‘80. Filmul va avea premiera în cinemtografele din România în 24 februarie.

8. Documentarul “All That Breathes”, nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun documentar, va putea fi urmărit pe platforma HBO Max începând de marți, 7 februarie. Coproducția indiano-americană urmărește aventurile a doi frați care își dedică viața pentru a proteja o pasăre esențială pentru ecosistemul din New Delhi.

9. Documentarul în trei părți “Killing County” are premiera pe platforma Disney+ miercuri, 8 februarie și prezintă lupta familiei Ramizer pentru a descoperi cine se află în spatele unui atac armat de la un hotel din Bakersfield. În curând, ei descoperă că cei care ar trebui să afle adevărul sunt de fapt corupți și încearcă să ascundă urmele incidentului.

10. Noul serviciu de streaming SkyShowtime va fi disponibil în România începând din 14 februarie. Platforma va oferi din luna martie inclusiv o serie de producții românești realizate de HBO, printre care se numără “Hackerville”, “One True Singer”, “Ruxx” sau “Tuff Money” (“Bani negri”). Printre producțiile disponibile la lansare se numără filmele “Jurassic World Dominion”, “Ray Donovan: The Movie” și “Top Gun: Maverick”, iar printre seriale “1883”, “American Gigolo”, “Star Trek: Strange New Worlds” sau “Vampire Academy”. Prețul unui abonament va fi de 4 euro pe lună. (Profit)

Bonus 2: HBO Max a anunțat că noul serial “The Last of Us” va avea și un al doilea sezon, ca urmare a succesului înregistrat în scurta perioadă care a trecut de la lansarea primului sezon. Bazat pe jocul cu același nume, producția a avut premiera în 15 ianuarie, iar până acum au fost difuzate 3 dintre cele 9 episoade ale primului sezon. Serialul îl are în rolul principal pe Pedro Pascal (“Game of Thrones”, „Narcos”, “Mandalorian”), care interpretează un contrabandist dintr-o lume distrusă de 20 de ani de o pandemie de zombies. Drumurile sale se intersectează cu cele ale unei adolescente care ar putea deține cheia eradicării pandemiei. (The Verge)

Ți-ar mai putea plăcea
Recomandări pentru petrecerea timpului liber în casă – Cronica de Divertisment
Cronica de Divertisment – Concert Lenny Kravitz luni, la Cluj-Napoca

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău