“The Concert drive-in!” în acest weekend, la Romexpo – Cronică de Divertisment

1. Documentarul “Father Soldier Son” (2020) are astăzi premiera pe platforma de streaming Netflix. Documentarul abordează viața sergentului american Brian Eisch, care se întoarce acasă după ce este grav rănit într-o misiune în Afganistan. Cei doi copii ai săi, Isaac și Joey, descoperă că tatăl lor s-a schimbat radical pe frontul de luptă și că trebuie să învețe cum să trăiască din nou împreună. (Trailer)

2. Filmul “The Gambler” (2014) cu Mark Wahlberg în rolul principal este disponibil de astăzi pe platforma de streaming HBO Go. Profesorul de engleză Jim Bennett este în același timp și un înfocat parior care ajunge să împrumute bani de la un gangster pentru care garantează cu propria lui viață. În scurt timp, el devine implicat în numeroase activități din lumea interlopă pe măsură ce încearcă să-și rezolve problemele financiare. (Trailer)

3. Al treilea sezon al serialului “The Sinner” are astăzi premiera pe Netflix. Serialul încearcă să descopere motivele pentru care oamenii obișnuiți ajung în ipostaza de a comite crime brutale aparent fără niciun motiv. (Trailer)

4. “God of the Piano” este o dramă produsă în 2019 care poate fi urmărită de duminică, 21 iunie, pe HBO Go. Anat este o tânără care încearcă fără succes să devină o pianistă la fel de bună ca tatăl ei, pentru ca apoi să spere că viitorul ei copil îi va moșteni abilitățile. Când acesta se naște surd, Anat decide să ia măsuri extreme pentru a deveni un compozitor la fel de bun ca tatăl ei. (Trailer)

5. Spectacolul „Povestea prințesei deocheate”, în regia lui Silviu Purcărete, este disponibil astăzi la ora 20:00 pe platforma online a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Spectacolul are o durată de două ore și 15 minute și beneficiază subtitrare în limba engleză, iar accesul la streaming este gratuit. (Urban)

6. Festivalul Filmului European continuă online în această perioadă. Până duminică, 21 iunie, o selecție de scurtmetraje reunite sub numele EUShorts pot fi urmărite pe platforma online TIFF Unlimited. În plus, tot pe TIFF Unlimited, organizatorii transmit din nou și o serie de filme realizate de regizori români în izolarea cauzată de pandemie. Abonamentul la TIFF Unlimited costă 5 euro + TVA pe lună, însă clienții noi beneficiază de o perioadă de gratuitate de două săptămâni. (TIFF Unlimited)

7. Teatrul Național din București găzduiește pe Amfiteatrul în aer liber mai multe piese de teatru. Sâmbătă, 20 iunie, de la ora 21:00, are loc piesa “Vivien Leigh – ultima conferință de presă”, în timp ce duminică, 21 iunie, de la 21:30, este programat spectacolul “AfterHours” în regia lui Radu Iacoban. La jumătatea săptămânii, miercuri (24 iunie) și joi (25 iunie), cu începere de la ora 21:00, spectatorii vor putea urmări piesa “Matilda și groparii” de Stela Giurgeanu. Prețul unui bilet este de 50 de lei, iar numărul de locuri este limitat la 60 pentru fiecare spectacol. (Teatrul Național)

8. Global Records organizează în acest weekend concertul în aer liber “The Concert drive-in!”, pe care spectatorii îl vor urmări în direct din propriile mașini din parcarea principală a complexului Romexpo din București. Seria de concerte debutează astăzi cu Antonia și Carla’s Dreams, continuă sâmbătă cu Inna, Irina Rimes și The Motans și se încheie duminică cu Azteca & Ian și Killa Fonic. Accesul la concert se face începând cu ora 19:00, iar biletele costă între 99 lei și 149 lei. (IaBilet)

9. Filmul “Bohemian Rhapsody” (2018) va putea fi urmărit duminică, 21 iunie, de la ora 20:00, în cadrul cinematografului drive-in găzduit de Event Park Snagov – Lagoo Snagov. Filmul biografic despre viața și cariera lui Freddie Mercury îl are în rolul principal pe Rami Malek, care a obținut și premiul Oscar pentru interpretare. Biletele costă 68 de lei de persoană și includ o porție de popcorn și o băutură răcoritoare. (IaBilet)

10. Gala Premiilor Oscar din 2021 a fost amânată pentru 25 aprilie și va avea loc astfel cu 8 săptămâni mai târziu decât data tradițională, ca urmare a efectelor pe care pandemia de coronavirus SARS-CoV-2 le are în industria filmului. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Astăzi începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) – Cronica de Divertisment
Cinematografele, teatrele și sălile de spectacole se vor putea redeschide de la 1 septembrie – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău