“The Last Dance”, documentarul despre Michael Jordan, va avea premiera luni, 20 aprilie, pe Netflix – Cronica de Divertisment

1. Fanii filmelor cu super-eroi vor avea parte de un festin pe platforma de streaming HBO Go. De astăzi, 17 aprilie, sunt disponibile mai multe filme cu Captain American din Universul Cinematic Marvel (MCU) și anume: “Captain America: The First Avenger” (2011), “Captain America: The Winter Soldier” (2014) și “Captain America: Civil War” (2016). (Trailer)

2. Apreciata producție “The Godfather: Part II” (“Nașul 2”) din 1974 poate fi urmărită sâmbătă, 18 aprilie, de la ora 21:00, pe postul de televiziune TNT. A doua parte a seriei “Nașul” este regizată de Francis Ford Coppola și îl are din nou în rolul principal pe Al Pacino. (Trailer)

3. Tot sâmbătă, de la ora 4 dimineața, compania Lionsgate va transmite “live” pe canalul său de Youtube filmul “The Hunger Games”, ca parte a spectacolului caritabil “Lionsgate Live! A Night at the Movies” care va include donații pentru industria filmului, grav afectată de pandemia de coronavirus SARS-CoV-2. (Trailer)

4. Pasionații de filme SF au ocazia să (re)vadă duminică, 19 aprilie, filmul “The Martian” (“Marțianul”), după o carte cu același nume scrisă de Andy Wear. Producția din 2015 îl are ca actor principal pe Matt Damon, care interpretează rolul unui astronaut care rămâne singur pe planeta Marte în urma unei furtuni din timpul unei misiuni. Filmul rulează pe postul Pro Cinema de la ora 20:30. (Trailer)

5. Luni, 20 aprilie, pe Netflix are loc premiera documentarului “The Last Dance”, care abordează în cele 10 părți ale sale cariera celebrului jucător de baschet Michael Jordan. Documentarul se concentrează pe anii ‘90 și, mai ales, pe sezonul 1997-1998, ultimul petrecut de Jordan la Chicago Bulls. (Trailer)

6. Tot de luni, 20 aprilie, dar pe HBO Go, poți urmări filmul “The Mule” din 2018, care a fost regizat de Clint Eastwood. La venerabila vârstă de 88 de ani, Eastwood joacă rolul unui horticultor care pătrunde într-un cartel mexican de droguri în calitate de cârtiță. (Trailer)

7. În aceeași zi de luni, HBO Go oferă în premieră și serialul-documentar “We’re Here” în 6 episoade, în care locuitorii unor orășele din SUA sunt recrutați și pregătiți pentru a participa la un spectacol de travestiți. (Trailer)

8. Miercuri, 22 aprilie, Netflix oferă în premieră primul sezon al documentarului “Absurd! Planet”. Nu este însă un documentar obișnuit, întrucât viața celor mai incredibile animale este narată într-un mod amuzant pentru a atrage în special copiii. (Trailer)

9. Tot începând de miercuri, 22 aprilie, pe Netflix vor fi disponibile toate episoadele celui de-al treilea sezon al documentarului “Story of God”, în care celebrul actor Morgan Freeman continuă să exploreze rolul religiei în istoria umanității. (Trailer)

10. Cei mici au posibilitatea de a învăța lucruri de bază despre o multitudine de subiecte prin intermediului serialului “101 Videos” de pe canalul de Youtube al televiziunii Nation Geographics. În episoade scurte de numai 5 minute, copii pot învăța despre rachete, furtuni, ora de vară și multe alte subiecte interesante. (National Geographic)

Ți-ar mai putea plăcea
Cinemateca oferă o serie de filme clasice pe platforma online în această perioadă – Cronica de Divertisment
Filmul “Balanța”, regizat de Lucian Pintilie, a fost restaurat în format digital 4K – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău