Tiriac nu ar mai fi cel mai bogat roman, estimeaza chinezii de la Hurun Report

1. Presa argentiniană susține că Ronaldinho a fost eliberat din închisoarea paraguayană cu ajutorul banilor plătiți de cineva de la Barcelona. Acel cineva ar fi Lionel Messi! Calvarul de 5 săptămâni îndurat în pușcăria din Asunción s-a terminat aseară pentru Ronaldinho, care a ieșit în schimbul unei mari sume de bani. 1,6 milioane de dolari a fost cauțiunea acceptată de judecătorul paraguayan pentru el și fratele său Roberto de Assis Moreira, dublul ultimei sume refuzate la anteriorul apel făcut de avocații brazilienilor și garantate cu o proprietate a unui amic.

2. Real Madrid a anunţat, miercuri, că jucătorii şi stafurile echipelor principale de fotbal şi baschet ale grupării madrilene au fost de acord ca salariile să le fie reduse, ca parte a strategiei de micşorare a cheltuielilor din acest an, în contextul crizei cauzate de pandemia de coronavirus. Şi salariile directorilor de departamente au fost reduse. Reducerile sunt de 10 la sută până la 20 la sută şi sunt valabile pentru acest an.

3. Fostul ciclist Alberto Contador a anunţat că scoate la licitaţie bicicleta cu care a concurat în 2011 în Turul Italiei şi în Turul Franţei, banii obţinuţi urmând să fie donaţi Crucii Roşii din Spania. “Bună tuturor, luptăm în continuare cu acest Covid-19 şi eu vreau să fac încă un effort. Voi vinde la licitaţie această bicicletă originală de la Giro-Tour 2011, foarte special pentru mine. Banii vor ajunge integral la #cruzrojaresponde. O voi face prin EBay, link-ul este în bio. Vă îmbrăţişez”, a notat Contador pe Twitter: https://twitter.com/albertocontador/status/1247832625475182597?s=20

4. Standard Liege, echipa unde joacă Denis Drăguș, a pierdut licența pentru prima ligă și poate fi retrogradată în liga de amatori. Potrivit dhnet.be, comisia de licență a dorit clarificări de la clubul belgian în legătura cu vânzarea stadionului, neplata unor bonusuri restante pentru opt jucători în valoare de un milion de euro, dar și transferul jucătorului Edmilson Junior către Al-Duhail. Acestea sunt motivele retrogradării, însă Standard mai poate face recurs.

5. Ovidiu Burcă (40 de ani), președintele Rapidului, pregătește un amical de gală pentru inaugurarea noii arene din Giulești. Lucrările la arenele Giulești, Ghencea și Arcul de Triumf au continuat, cu respectarea măsurilor impuse de lege, și pe timpul pandemiei de coronavirus. Ghencea e aproape de finalizare, iar Ovidiu Burcă are vești bune și despre stadionul pe sub podul Grant. „Cred că la sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii noiembrie va fi gata. Să vedem cum vom programa un meci de debut pe noul stadion, unul așa cum această echipă merită”, a declarat Burcă.

6. În plină pandemie de coronavirus, chinezii anunță că Ion Țiriac nu este cel mai bogat român. Conform unui top realizat de cei de la Hurun Report, președintele Federației Române de tenis a fost depășit de Daniel Dineș, fondatorul companiei Uipath, cu o avere estimată de chinezii de la Hurun Report de 1,4 miliarde de dolari. Pe plan global, Țiriac se află pe locul 2.276 în topul celor mai bogați oameni din lume, cu 1,2 miliarde de dolari.

7. Intr-un sondaj initiat de Gazeta Sporturilor, 78% dintre cei 22.000 de votanti apreciaza ca FCSB ar trebui lasata sa joace in Ghencea in momentul in care arena ar fi gata.

8. Lokomotive Leipzig a vândut 112.000 de bilete la un meci programat la 8 mai. Nu se ştie nici adversarul, nici dacă partida va avea loc

9. Forul internaţional de atletism, World Athletics, a anunţat, miercuri, că a stabilit datele de desfăşurare ale Campionatului Mondial, reprogramat pentru 2022, între 15-24 iulie. Gazda este neschimbată: Eugene, Oregon.

10. Partizan Belgrad a decis reducerea cu 50 la sută a tuturor salariilor, de la cele ale jucătorilor şi stafului tehnic până la cele ale conducerii şi personalului, din cauza pandemiei de coronavirus, relatează L’Equipe. Reducerea salarială este o măsură valabilă trei luni.

Ți-ar mai putea plăcea
Halep a invins-o pe Putinţeva I Nationala feminina de tenis de masa s-a calificat la JO / Cronica Sportiva
Cronica Sportiva: Azi avem Tottenham – Ajax de la ora 22:00 in UCL

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău