Toate cele opt filme din seria “Harry Potter” sunt disponibile în prezent în România pe platformele Netflix și HBO Go – Cronica de Divertisment

1. Serialul-documentar “History 101” are astăzi premiera pe platforma de streaming Netflix. Serialul include o serie de infografice și filmări de arhivă ce oferă mici lecții de istorie despre progrese realizate în lumea științei, diverse descoperiri care au schimbat lumea sau chiar mișcări sociale. (Trailer)

2. Tot astăzi, pe Netflix are loc și premiera noului serial mexican “Control Z”. Un hacker începe să publice secrete despre elevii unui liceu, moment în care Sofia, o femeie izolată, începe o cursă pentru identificarea acestuia. (Trailer)

3. Filmul “The Adventures of Tintin” din 2011 produs de Steven Spielberg și Peter Jackson va putea fi urmărit pe platforma de streaming HBO Go începând de sâmbătă, 23 mai. Filmul urmărește aventurile tânărului jurnalist Tintin acompaniat de câinele său loial în timpul descoperirii secretului unei nave maritime istorice. (Trailer)

4. Filmul “Shazam!” (2019) va avea premiera pe HBO Go duminică, 24 mai. Filmul face parte din universul DC Comics și îl are în centrul atenției pe Billy Batson, un adolescent care se transformă brusc în super-eroul Shazam printr-o simplă comandă vocală, ca urmare a unei vrăji din trecut. (Trailer)

5. Dacă îți plac spectacolele de stand-up comedy, Netflix îți propune de marți, 26 mai, o nouă întâlnire cu comediana australiană Hannah Gadsby. De această dată, Gadsby vorbește, printre altele, despre popularitate și identitate. (Trailer)

6. Toate cele opt filme din seria “Harry Potter” sunt disponibile în prezent în România pe platformele Netflix și HBO Go. Seria de filme are la bază cele șapte romane Harry Potter scrise de J. K. Rowling și îi are ca protagoniști pe Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Weasley) și Emma Watson (Hermione Granger). (Trailer)

7. Celebra piesă de teatru “Take, Ianke și Cadîr” va fi transmisă în regim “live” la sfârșitul acestei săptămâni pe canalul de Youtube al Teatrului Național din București. Proiecțiile vor avea loc în zilele de vineri (ora 16:00), sâmbătă și duminică, ultimele două cu începere de la ora 18:00. (Teatrul Național)

8. Lanțul de cinematografe Happy Cinema a lansat recent o platformă online de filme și documentare. În această perioadă pot fi urmărite documentarele de artă “Rembrandt from the National Gallery and Rijksmuseum”, “Michelangelo – Love and Death” sau “Leonardo from the National Gallery”. Documentarele sunt subtitrate în limba română, iar costul unei vizionări este de 19 lei. (HappyCinema)

9. Atelierele, studiourile și casele unor artiști celebri precum Dali, Monet, Rafael, Joan Miro sau Rodin pot fi “explorate” gratuit în mediul virtual prin intermediul unui proiect al asociației “Artist’s Studio Museum Network”. (Urban)

10. Concertul pe care cântăreața americană LP ar fi trebuit să-l susțină în 10 iulie la Arenele Romane din București a fost amânat pentru 11 iulie 2021. Biletele cumpărate rămân valabile, însă organizatorii nu au oferit niciun fel de amănunte cu privire la posibilitatea de rambursare a banilor. (News)

Ți-ar mai putea plăcea
A apărut primul trailer pentru noul serial Star Trek: Picard – Cronica de Divertisment
Jocul “World of Warcraft: Shadowlands” va fi lansat oficial luni, 23 noiembrie – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău