Toate filmele din seria Star Wars vor disponibile pe platforma de streaming HBO Go – Cronica de Divertisment

1. Toate filmele din seria Star Wars vor disponibile pe platforma de streaming HBO Go. Pe listă figurează primele trei filme ale seriei din punct de vedere cronologic, și anume “Episode I – The Phantom Menace” (1999), “Episode II – Attack of the Clones” (2002) și “Episode III – Revenge of the Sith”. În plus, tot de astăzi sunt disponibile și producția “Solo: A Star Wars Story” (2018) din același univers cinematografic, dar și animația “Star Wars: The Clone Wars” (2008). (Trailer)

2. Cei mici vor putea urmări animația “Pokémon Detective Pikachu” (“Pokémon Detectiv Pikachu”) (2019) pe HBO Go începând de sâmbătă, 18 iulie. Acesta este primul film bazat pe celebra franceza japoneză, iar cunoscutul actor Ryan Reynolds este vocea detectivului Pikachu. (Trailer)

3. Filmul “Godzilla: King of the Monsters (“Godzilla II: Regele Monștrilor”) (2019) poate fi urmărit de duminică, 19 iulie, pe HBO Go. Continuare a filmului “Godzilla” (2014), care nu este însă disponibil pe platformă, producția prezintă o confruntare decisivă între câțiva dintre cei mai populari monștri din istoria culturii populare. (Trailer)

4. Filmul “Jurassic World: Fallen Kingdom” (“Un regat în ruină”) (2018) va putea fi urmărit pe platforma de streaming Netflix începând de marți, 21 iulie. Continuare a producției “Jurassic World” din 2015, filmul prezintă eforturile depuse de Owen Grady și Claire Dearing de a salva ultimii dinozauri din parc înainte ca o erupție vulcanică să distrugă întreaga insulă. (Trailer)

5. Documentarul “Fear City: New York vs The Mafia” (“Orașul fricii: New York-ul împotriva Mafiei”) va avea premiera pe Netflix miercuri, 22 iulie. Serialul documentar produs de Netflix urmărește operațiunea FBI care a condus la destrămarea celor cinci clanuri mafiote din New York din anii ‘80. (Trailer)

6. Tot începând din 22 iulie, Netflix oferă și filmul “The Founder” (2016), care spune povestea apariției lanțului de restaurante fast-food McDonald’s. Actorul principal este Michael Keaton, care interpretează rolul omului de afaceri Ray Kroc, în timp ce Nick Offerman și John Carroll Lynch interpretează rolurile co-fondatorilor Richard și Maurice McDonald. (Trailer)

Bonus: Filmul „The Old Guard” („Vechea Gardă”) cu Charlize Theron în rolul principal a avut premiera pe Netflix la sfârșitul săptămânii trecute. În producția semnată de Netflix, Theron o interpretează pe Andy, liderul unui grup de patru războinici nemuritori care au apărat umanitatea de-a lungul secolelor. Acum, cei patru războinici sunt vânați din cauza acestor puteri exact când au descoperit încă un nemuritor. Potrivit datelor oficiale furnizate de Netflix, „The Old Guard” este în această perioadă cel mai vizionat film de utilizatorii din România pe această platformă de streaming. (Trailer)

7. HBO a publicat primul trailer pentru noul serial românesc “Bani negri”, care va avea premiera în cursul acestui an. Alexandru Papadopol și Cristian Bota interpretează rolurile a doi prieteni care glumesc despre un jaf pe care ar vrea să-l comită. Discuția este auzită și interpretată greșit, astfel că cei doi ajung în situația de a planifica și executa jaful perfect, deși sunt complet nepregătiți. (Trailer)

8. Teatrul Național din București continuă în această perioadă seria pieselor de teatru găzduite pe Amfiteatrul în aer liber. Sâmbătă și duminică de la ora 21:00 are loc piesa “Preșul”, în timp ce marți, 21 iulie, de la ora 21:30, va avea loc reprezentația piesei “Frumos e în septembrie la Venezia”. Prețul unui bilet este de 50 de lei, iar numărul de locuri este limitat la 60 pentru fiecare spectacol. (Teatrul Național)

9. Organizatorii Festivalului George Enescu au pus în vânzare bilete pentru persoanele interesate să urmărească online ediția din acest an, care va avea loc între 29 august – 20 septembrie. Un bilet care oferă acces la toate cele 28 de evenimente de muzică clasică de pe trei IP-uri costă 99 de lei. Organizatorii vor decide în cursul lunii august dacă vor putea găzdui evenimentul cu spectatori. (Festivalul George Enescu)

10. Ediția din acest an Festivalului Astra Film din Sibiu va avea loc între 16-25 octombrie într-un format adaptat situației actuale. Festivalul va include în total 50 de filme, dintre care o parte vor fi proiectate fizic într-o serie de săli din Sibiu. În plus, filmele vor fi disponibile online pe perioada desfășurării festivalului și încă trei săptămâni după încheierea acestuia. (OradeSibiu)

Ți-ar mai putea plăcea
Astăzi are loc Noaptea Albă a Galeriilor și premiera filmului “El Camino: A Breaking Bad Movie” pe Netflix – Cronica de Divertisment
Numeroase filme cu tematică de Crăciun au fost lansate în această perioadă pe Netflix – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău