„Toy Story 4” are în acest weekend premiera în Statele Unite – Cronica de Divertisment

1. „Toy Story 4” are în acest weekend premiera în Statele Unite, iar criticii i-au acordat deja numeroase cronici pozitive (calificativ 84 din 100 pe Metacritic). Franciza cu jucării pline de viață a fost lansată în 1995, când „Toy Story” a devenit primul film de animație realizat integral pe computer și primul film de animație realizat de Pixar. „Toy Story” este a cincea cea mai profitabilă franciză de animație din istorie și fiecare film în parte a stabilit noi recorduri de box-office. În România, „Toy Story 4” va avea premiera la cinema vineri, 28 iunie. (IMDB)

2. Capul de afiș al premierelor de la cinema este ținut de „Men in Black International”, un sequel la seria de 3 filme apărute în perioada 1997-2012. Comedia de acțiune îi are în rolurile principale pe Chris Hemsworth şi Tessa Thompson, în timp ce Emma Thompson şi Liam Neeson interpretează roluri secundare. “Sunt puţine filme cu o poveste mai lipsită de surprize decât „Men in Black International”, dar interpretările, ritmul şi umorul salvează filmul de la titlul de cel mai „nenecesar” sequel din ultimele decenii”, scrie Cinemagia în cronica filmului. (Cinemagia)

3. Franciza „A Dog’s Purpose” ajunge în weekend la cel de-al treilea film, care a primit numele „A Dog’s Journey” („Câinele, adevăratul meu prieten 2”). Îndrăgitul patruped Bailey vrea să își împlinească un nou destin, iar alături de cei dragi ajunge în locuri surprinzătoare. (IMDB)

4. Tot la cinema vor rula în acest weekend și două filme de festival. Este vorba despre producția maghiară „Sunset” („Apusul”), care a fost lansată la Festivalul de la Veneția, și „The Golden Glove” („Mănuşa de Aur”), cel mai recent film al lui Fatih Akân, care a avut premieră la Festivalul de la Berlin. (IMDB)

5. Câteva dintre filmele de la Festivalul de Film Transilvania 2019 (TIFF) vor fi prezentate în perioada 21-23 iunie în cadrul evenimentului TIFF Unlimited – filme şi muzică sub clar de lună, care va avea loc la Verde Stop Arena din Strada Barbu Văcărescu 162-164 din Bucureşti. Filmele vor rula începând cu ora 20:00, iar prețul unui bilet pentru o zi este de 30 de lei, în timp ce un abonament valabil pentru toate cele 3 zile costa 75 lei. (EventBook)

6. Amfiteatrul Teatrului Național va fi gazda piesei de teatru “Anonimul venețian”, care spune povestea romantică a unui cuplu care se reîntâlnește în celebrul oraș italian. Spectacolul are loc în aer liber duminică, 23 iunie, cu începere de la ora 21:00. (TNB)

7. La Teatrul Odeon va rula, printre altele, și piesa “Soldatul de ciocolată”, cu o temă mai actuală ca oricând. Piesa vorbește despre divizarea Europei, despre naționalism și xenofobie, despre iluzia păcii, dar și despre iluzia dragostei de a înfrumuseța realitatea. Piesa rulează duminică, 23 iunie, cu începere de la ora 19:00. (Teatrul Odeon)

8. În perioada 21-23 iunie are loc expoziția interactivă de tehnologie Sun Tech Interactive în centrul comercial Sun Plaza din București. În intervalul 10:00-22:00, publicul va putea testa în special produse de gaming prezentate de Acer, Asus, Epson, Logitech, PCGarage, PlayStation sau Trust Gaming. La standuri vor fi expuse și telefoane, laptopuri, imprimante și alte produse periferice. (Sun Plaza)

9. Dansatorul și coregraful Michael Flatley va găzdui sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Dangerous Game” la Arenele Romane din București. Va fi prima reprezentație pe o scenă în aer liber a acestui show, care va include elemente de coregrafie acompaniate de muzică live, proiecții holografice 3D, efecte speciale de lumini și lasere. (News.ro)

10. Cântăreața americană Laura Pergolizzi, cunoscută sub numele de scenă LP, va susține luni, 24 iunie, un concert la Arenele Romane. Evenimentul face parte din turnul de promovare a albumului „Heart to Mouth”, al cincilea din cariera artistei. Prețul biletelor variază între 139 lei și 219 lei. (InfoMusic)

Bonus: Tom Jones va susține miercuri, 26 iunie, un concert la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca. Artistul britanic va interpreta hit-uri celebre precum It’s Not Unusual, Kiss, Delilah, I’ll never fall In Love Again și If I Only Knew, dar și piese de pe cele mai recente albume ale sale. Biletele sunt încă disponibile la prețuri care variază între 256 lei și 427 lei. (IaBilet)

Ți-ar mai putea plăcea
Documentarul “colectiv” este propunerea României la premiile Oscar 2021/S-au redeschis cinematografele in Bucuresti – Cronica de Divertisment
Happy Cinema este primul cinematograf din București care se redeschide – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău