“Toy Story 4” este capul de afiș al premierelor din acest weekend – Cronica de Divertisment

1. “Toy Story 4” este capul de afiș al premierelor de weekend în cinematografele din România, iar printre actorii care își “împrumută” vocile pentru această animație se numără Tom Hanks și Tim Allen. La lansarea în Statele Unite din urmă cu o săptămână, producția a generat încasări de 118 de milioane de dolari si a devenit astfel filmul din franciză cu cel mai bun weekend de debut. Franciza a fost lansată în 1995, când “Toy Story” a devenit primul film de animație realizat integral pe computer și primul film de animație realizat de Pixar. (IMDB)

2. Dacă nu te atrag animațiile, dar vrei să te relaxezi în sala de cinema, comedia “Long Shot” (“N-ai șanse, frate!”) ar putea fi perfectă pentru tine. Charlize Theron interpretează rolul unei femei influente care vrea să candideze la funcția de președinte și îl angajează ca scriitor de discursuri pe Fred Flarsky, un jurnalist talentat căruia i-a fost babysitter în copilărie. (IMDB)

3. Nici pasionații de filme horror nu au fost uitați. “Child’s Play” (“Jucăria ucigașă”) este un remake la filmului din 1988 și spune povestea unei mame care îi oferă copilului ei în vârstă de 13 ani o păpușă drept cadou de ziua lui. Nimeni nu anticipa însă natura sinistră a păpușii. (IMDB)

4. Nu în ultimul rând, dacă îți plac documentarele poți urmări la cinema “Tintoretto. A Rebel în Venice” (“Tintoretto. Un rebel în Veneția”), care urmărește analiza pe care o echipă de experți italieni a realizat-o pentru a restaura două dintre capodoperele lui Tintoretto: „Maria în meditație” (1582-1583) și „Maria citind” (1582-1583). (IMDB)

5. Sâmbătă, 29 iunie, va avea loc Concursul de Eleganță Sinaia 2019. În total, 36 de mașini istorice din 4 țări vor participa la ediția din acest an, printre care se numără și roadsterul sportiv Aero 30, produs în 1936, care a aparținut Regelui Mihai I. Ediția marchează revenirea automobilelor de competiție în cadrul evenimentului și debutul unei categorii noi, dedicată unora dintre cele mai mici automobile din istorie: „Legende de mic litraj”. Pe lângă automobile de poveste, la eveniment vor avea loc expoziții speciale din partea BMW, Mini, BMW Motorrad şi, în premieră ca marcă invitată, Citroën. Evenimentul include o expoziție a mașinilor participante la Castelul Peleș între orele 10:00-16:00 și un tur al orașului Sinaia între orele 17:00 – 18:00. (Concursul de Eleganță)

6. Formația rock Garbage va susține un concert sâmbătă, 29 iunie, începând cu ora 20:00, la Arenele Romane din București. Garbage are 6 albume de studio care au înregistrat vânzări totale de 17 milioane de unități și a câștigat până acum 18 Discuri de Platină, 10 Discuri de Aur și 1 Disc de Argint. Biletele sunt încă disponibile la prețuri care variază între 110 lei și 250 lei. (IaBilet)

7. Duminică, 30 iunie, de la ora 19:30, la Teatrul Odeon din București are loc piesa de teatru “Pentru binele tău”, care spune povestea unui fiu care se întoarce acasă pentru a înfrunta o situație dificilă. Mamă, tatăl, bunica și unchiul său fac însă parte dintr-o conspirație bazată pe șantaj. (Teatrul Odeon)

8. Cinematograful în aer liber Caravana Metropolis revine la Bucureşti, în perioada 2-7 iulie, pentru a aduce pe marele ecran unele dintre cele mai bune filme europene noi, printre care: „Chipuri, locuri” de Agnes Varda, „În libertate” de Pierre Salvadori şi „Războiul Rece” de Pawel Pawlikowski. Ulterior, caravana se mută în parcul Mihai Eminescu din Arad în perioada 9-14 iulie. (News.ro)

9. Al treilea sezon al celebrului serial “Stranger Things” produs de Netflix va avea premiera pe platforma de streaming joi, 4 iulie. Acțiunea noului sezon este plasată în anul 1985, iar printre actorii care interpretează roluri importante se numără Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard şi Millie Bobby Brown. Netflix a publicat și trailerul final al noului sezon. (Netflix)

10. Producătorii viitorului film din franciza “James Bond” au publicat pe Instagram primele imagini de la filmările care au loc în această perioadă în Jamaica. Acesta va fi ultimul film Bond care îl va avea pe Daniel Craig în rolul agentului 007, în timp ce personajul malefic al acestui film va fi interpretat de Rami Malek. Noul film, al cărui nume nu a fost încă anunțat oficial, va avea premiera în 8 aprilie 2020. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
20 dintre cele 23 de filme din universul Universul Cinematic Marvel pot fi vizionate pe HBO Go – Cronica de Divertisment
Noul film cu supereroi “Zack Snyder’s Justice League” va avea premiera pe platforma HBO GO miercuri, 17 martie – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău