Traficul aerian internațional de pasageri a scăzut cu 89% în februarie – Cronica de Business

1. Traficul aerian internațional de pasageri a scăzut cu 89% în februarie, față de aceeași lună a anului 2020, în condițiile în care numărului cazurilor de Covid-19 a revenit la creștere, și nu există încă semne de redresare a sectorului aviației, a anunțat Asociația Internațională a Transportului Aerian (IATA). (Profit.ro)

2. Vision Fund 2 al SoftBank și Franklin Templeton au condus o rundă de investiții în valoare de $210 milioane în compania de software OneTrust, la o evaluare de peste $5 miliarde. (Reuters)

3. Platforma de fashion online Asos și-a triplat profitul în primul semestru fiscal, până la valoarea de £106 milioane, după ce pandemia a crescut vânzările online. (The Guardian)

4. Conglomeratul din domeniul tehnologiei PAR Technology va prelua producătorul de software pentru restaurante Punchh pentru $500 milioane. (Bloomberg)

5. Stripe a condus o rundă de finanțare în valoare de $115 milioane pentru startup-ul fintech Ramp, la o evaluare de $1,6 miliarde. (Reuters)

6. Compania canadiană Canopy Growth a ajuns la o înțelegere să achiziționeze Supreme Cannabis, unul dintre cei mai mari producători de marijuana din Canada. Tranzacția este evaluată la $346 milioane. (Bloomberg)

7. Nordis Group, companie imobiliară specializată în dezvoltarea de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de lux, achiziţionează noi terenuri de peste 23.000 de metri pătraţi în continuarea complexului Nordis Mamaia, dezvoltarea hotelieră şi rezidenţială necesitând investiţii finale de peste €200 milioane. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Piața auto din UE va scădea cu 2% în 2020 – Cronica de Business
Oracle va prelua operațiunile americane ale TikTok – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău