Twitter, cea mai mare creştere a numărului de utilizatori din istorie – Cronica de business

1. Grupul TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, își vinde întreaga participație din companiile TeraSteel, TeraSteel DOO Serbia și Wetterbest către Kingspan Group, producător irlandez de materiale de construcție. (Profit.ro)

2. Veniturile din servicii ale Vodafone România au scăzut cu 1,2% în trimestrul încheiat la 30 iunie, la €189,7 milioane, în comparaţie cu perioada similară a anului trecut. (News.ro)

3. Compania Centrica – proprietara British Gas – își va vinde divizia din Statele Unite americanilor de la NRG Energy pentru $3,6 miliarde, pentru a-și reduce din datorii. (Financial Times)

4. Antreprenorii Robertino Georgescu și Dan Drăgulin, care au dezvoltat sub brandul Metropolitan peste 3.500 de apartamente, au început, recent, săpăturile la primul lor proiect rezidențial exclusivist în cartierul bucureștean Aviației, pe un teren cumpărat anul trecut de la milionarul Virgil Călina cu peste €10 milioane. (Profit.ro)

5. Twitter a raportat cea mai mare creştere anuală a numărului de utilizatori zilnici din istoria sa, de 34%, la 186 de milioane, depăşind estimările analiştilor. (News.ro)

Bonus:

6. Piața asigurărilor generale și de viață din România a atins venituri de 2,95 miliarde lei în primul trimestru din 2020, în creștere cu 8,8% față de perioada similară a anului trecut. (Hotnews)

7. Grupul industrial elveţian ABB a început construcţia noii sale fabrici din San Giovanni Valdarno, Italia, care va produce întregul portofoliu ABB de încărcătoare de curent continuu pentru vehicule electrice, investiţie de $30 milioane. (News.ro)

8. Producătorul de rulmenţi Timken România, subsidiara locală a concernului american Timken, cu vânzări globale de $3,8 miliarde în 2019 şi peste 18.000 de angajaţi, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 442 milioane lei, în creştere cu aproximativ 8% faţă de anul an­terior. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
Profitul BVB, scădere de 42% – Cronica de Business
Rusia a reluat, în această dimineață, livrările de gaze naturale prin gazoductul Nord Stream 1 – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău