Vodafone România are un nou CEO – Cronica de Business

1. Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Albania, a fost desemnat CEO al Vodafone România, începând cu 1 iulie. El o înlocuieşte în funcţie pe Murielle Lorilloux, care va prelua funcţia de Vodafone Business Unit Director pentru Europa, Turcia şi Egipt. (News.ro)

2. OTP Bank România a înregistrat un profit consolidat după impozitare de 7 milioane lei în primul trimestru din 2021, marcând o creștere solidă comparativ cu primul trimestru al anului trecut, când a înregistrat o pierdere de 11 milioane de lei ca urmare a suplimentării cu 48 de milioane lei a costurilor de risc în contextul Covid-19. (Profit.ro)

3. Firma de private equity Blackstone a făcut o ofertă în valoare de £1,2 miliarde pentru dezvoltatorul britanic St Modwen Properties. (Financial Times)

4. Producătorul de echipamente sportive Peloton se așteaptă la o scădere de $165 milioane a vânzărilor din al patrulea trimestru fiscal, după ce compania a fost nevoită să retragă de pe piață 125.000 de benzi de alergat ca urmare a unor probleme tehnice care au dus la moartea unui copil. (CNBC)

5. Raiffeisen Bank a încheiat primul trimestru al anului 2021 cu un profit net de 198 milioane de lei, cu 41% mai mare față de T1 2020, pe fondul unui nivel mai mic al costului riscului. (Profit.ro)

6. Grupul ungar MOL a înregistrat un rezultat operaţional de $664 milioane în primul trimestru din acest an, cu 7% mai mare decât în acelaşi trimestru al anului trecut, ca urmare a creşterii preţurilor petrolului şi gazelor şi datorită nivelului record atins de marja din petrochimie. (News.ro)

7. Vânzările Adidas în China, unde compania germană este supusă în acest moment unui boicot, au crescut cu 156% în primele trei luni ale anului. (CNBC)

Ți-ar mai putea plăcea
Al doilea unicorn românesc – Cronica de Business
România va avea astăzi cea mai scumpă energie angro din Europa – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău