Ultimul film a lui Tarantino e în cinematografe – Cronica de Divertisment

Din 30 august, puteți vedea in cinematografe animația “Big Trip”/“Aventură în Natură”. O barză dezorientată de la centrul de livrări copii a încurcat adresele, așa că l-a dus pe micul panda lui Mik-Mik, un urs brun. Cum Mik-Mik vrea ca lucrurile să fie îndreptate, decide să îl ducă personal pe micul panda familiei lui din China. Pe parcursul călătoriei, li se alătură iepurele sălbatic Oscar, arogantul pelican Duke, lașul lup Janus și romanticul tigru Cupid.

1. “Once Upon a Time în Hollywood” (“A fost odată la… Hollywood”) este premiera majoră a săptămânii la cinematografele din România. Regizorul Quentin Tarantino revine cu un film cu mai multe linii narative în care acțiunea se petrece în 1969. Pe de o parte, actorul Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt), se confruntă cu o serie de schimbări în industria de la Hollywood, în timp ce actrița Sharon Tate (Margot Robbie) este implicată în povestea crimelor clanului Charles Mason. (IMDB)

2. Între timp, “The Art of Racing in the Rain” (“Povestea incredibilă a lui Enzo”) este un amestec de dramă și comedie în care lumea este văzută prin ochii lui Enzo, un cățel inteligent și spiritual a cărui voce este interpretată de Kevin Costner. Enzo dezvoltă o viziune asupra condiției umane și înțelege tehnicile folosite pentru a naviga cu succes în călătoria prin viaţă. (IMDB)

3. Dacă preferi o comedie cu copii, “Good Boys” (“Băieți buni”) este soluția ideală. Max, un puști de 12 ani, este invitat la o petrecere și intră în panică pentru că nu știe să pupe o fată. Prietenii săi îi dau însă o soluție salvatoare: să folosească o dronă pentru a spiona un cuplu de îndrăgostiți. (IMDB)

4. Cinematograful Happy Cinema din Liberty Center va proiecta din 16 august documentarul „Van Gogh & Japan”, care are la bază expoziția cu același nume de la Muzeul Van Gogh din Amsterdam. Documentarul explică cum a ajuns arta japoneză la Paris la jumătatea secolului al XIX-lea și ce impact a avut aceasta asupra lui Van Gogh. (News)

5. Astăzi, pe platforma de streaming Netflix, are premiera al doilea sezon al serialului Mindhunter. Noul sezon al apreciatei producții se petrece în 1979 în Atlanta, oraș care se confruntă cu aproape 30 de crime într-un interval de numai doi ani, iar victimele sunt copii și adolescenți. Agenții FBI Ford (Jonathan Groff) şi Tench (Holt McCallany) încearcă să rezolve noul mister în stilul caracteristic. (Netflix)

6. Miercuri, 21 august, pe serviciul de streaming HBO Go va avea loc premiera noului serial norvegian “Beforeigners” (“Înstrăinați”), în care oameni din trecut încep să apară în mod inexplicabil în ocean. Câteva ani mai târziu, detectivul Lars Haaland încearcă să rezolve o crimă misterioasă petrecută la Oslo. (Pagina de Media)

7. Duminică, 18 august, la Teatrul Național din București rulează piesa “Creditul” de Jordi Galcerán în regia lui Mihai Constantin. Matei Constantin interpretează rolul unui bărbat care este refuzat de toate băncile la care încearcă să-și facă un credit, motiv pentru care apelează la manipulare și amenințare pentru a obține ceea ce-și dorește. Biletele costă între 40 și 50 de lei. (Teatrul Național)

8. În perioada 15-18 august va avea loc Festivalul Awake, care se desfășoară pe domeniul Teleki din satul Gornești, județul Mureș. Printre numele care vor urca pe scena Awake la ediția din acest an se numără Pussy Riot, Netsky, Triggerfinger, De Staat și AJ Tracey. JP Cooper s-a retras din cauza faptului că lansarea celui mai nou album al său întârzie. (Awake Festival)

9. România este una dintre puținele țări europene în care prețul biletelor la filmele de la cinematografe sunt mai scumpe în weekend decât în timpul săptămânii. Printre țările aflate în aceeași situație se numără Germania, Polonia, Austria, Rusia și Serbia. (Profit)

10. 50.244 de spectatori au asistat joi, 14 august, la concertul Metallica din București. Cu această ocazie, evenimentul a stabilit un nou record de audiență pentru un concert susținut pe Arena Națională. (Infomusic)

Ți-ar mai putea plăcea
Documentarul John Lennon: Murder Without a Trial, pe Apple TV+ din 6 decembrie – Cronica de Divertisment
Venom și The Last Duel sunt premierele săptămânii la cinema – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău