Ultimul sezon Star Trek: Discovery, de astăzi pe SkyShowTime – Cronica de Divertisment

1. Filmul de acțiune „Monkey Man” („Omul-maimuță”) are astăzi premiera în cinematografe și spune povestea unui tânăr anonim care trăiește într-un club de lupte clandestin în care poartă o mască de gorilă și este bătut în fiecare noapte pentru bani. Acesta descoperă însă la un moment dat o metodă de infiltrare în enclava elitei orașului.

2. Fanii filmelor horror pot urmări la cinema „The First Omen” („Întâia profeție”), în care o tânără americană este trimisă la Roma pentru a începe o viață de slujire a bisericii, însă descoperă o conspirație care plănuiește să dea naștere răului întrupat.

3. Cei mici pot merge la cinema pentru animația „Big Trip 2: Special Delivery” („Aventură în natură 2”), în care un urs și un iepure ajung accidental să aibă grijă de un pui de grizzly. Împreuna cu un urs panda și o barză ei pornesc într-o aventură pentru a duce puiul la cei care trebuie să-i fie de fapt mamă și tată.

4. Premiera europeană a săptămânii este producția franceză „Une année difficile” („Un an dificil”), în care doi escroci îngropați în datorii se infiltrează într-un grup de activiști de mediu pentru mâncarea și băuturile gratuite care le sunt oferite.

5. Noul serial „Sugar” cu Colin Farell în rolul principal are astăzi premiera pe platforma Apple TV+. Farrell interpretează rolul unui detectiv privat enigmatic cu diverse probleme personale investighează cazul dispariției nepoatei unui producător de film de la Hollywood.

6. Al cincilea și ultimul sezon al serialului „Star Trek: Discovery” are astăzi premiera pe platforma de streaming SkyShowTime. Primele patru sezoane ale producției sunt de asemenea disponibile pe platformă începând din luna martie.

7. Filmul documentar „The Antisocial Network: Memes to Mayhem” poate fi urmărit de astăzi pe platforma de streaming Netflix. Producția explică modul în care mai mulți adolescenți plictisiți au construit o comunitate online care a generat accidental în apariția mișcării QAnon, care a culminat cu revoltele de la Capitoliu din 6 ianuarie 2021.

8. Documentarul „Brandy Hellville & The Cult of Fast Fashion” va avea premiera pe platforma de streaming HBO Max marți, 9 aprilie. Producția spune povestea brandului italian de haine Brandy Melville, care a devenit popular în Statele Unite datorită politicii de a produce o singură măsură pentru toate hainele, însă care ascunde în spate politici fast fashion care contribuie la poluarea planetei.

9. Filmul „Scoop” poate fi urmărit de astăzi pe Netflix. Inspirat din fapte reale, producția prezintă modul în care jurnaliștii de la BBC au obținut un celebru interviu cu Prințul Andrew în urma unor negocieri aprige cu Palatul Buckingham.

10. HBO Max a publicat trailerul pentru a doua parte a documentarului „The Jinx: Viața și crimele lui Robert Durst”, care abordează povestea lui Robert Alan Durst, cel mai tânăr fiu al unui magnat imobiliar care a fost investigat și condamnat pentru mai multe crime.

Ți-ar mai putea plăcea
“Star Wars: The Rise of Skywalker” este premiera acestui final de an – Cronica de Divertisment
Al treilea sezon al serialului fantastic “The Witcher” va avea premiera pe platforma de streaming Netflix joi, 29 iunie – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău