Filmul biografic Ferrari, premiera săptămânii la cinema – Cronica de Divertisment

1. Filmul biografic „Ferrari” bazat pe cartea „Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races, the Machine” scrisă de jurnalistul Brock Yates în 1991 este premiera săptămânii în cinematografele din România. Adam Driver interpretează rolul lui Enzo Ferrari, iar filmul prezintă problemele personale și profesionale ale acestuia din vara anului 1957.

2. Filmul horror „Night Swim” („Ape blestemate”) are astăzi premiera la cinema. Un jucător de baseball se retrage din activitate din cauza unei boli degenerative și se mută într-o casă nouă împreuna cu familia, însă în curând descoperă că piscina din curte ascunde un secret întunecat.

3. Cei mici pot vedea la cinema animația „The Snow Queen and the Princess” („Crăiasa zăpezii și mica prințesă”), în care spiritele de gheață năvălesc într-un oraș liniștit și îngheță pe toata lumea. Speranțele locuitorilor se leagă de o mică vrăjitoare care își face apariția.

4. Premiera românească a săptămânii este „Tati part-time” cu Alex Bogdan și Eva Măruță. Un avocat trebuie să aibă grijă de fina lui în vârstă de 8 ani, moment în care viața lui este complet dată peste cap.

5. Drama „The Old Oak” („La Stejarul Bătrân”) prezintă povestea singurului pub rămas deschis într-un sat, a cărui existență este însă în pericol în momentul apariției refugiaților sirieni ca urmare a unei dispute teritoriale. O prietenie neașteptată între proprietarul pubului și o tânără siriană oferă speranțe pentru rezolvarea conflictului.

6. Noul serial „Echo”, al zecelea serial din Universul Cinematic Marvel, va avea premiera pe platforma de streaming Disney+ miercuri, 10 ianuarie. Bazată pe personajul cu același nume din seria de benzi desenate Marvel, mini-seria o are în centrul atenției pe Maya Lopez, care este urmarită de imperiul criminal al lui Wilson Fisk.

7. Al doilea sezon al documentarului sportiv „Break Point” va avea premiera pe Netflix miercuri, 10 ianuarie. În noul sezon, producția oferă detalii inedite despre evenimentele din sezonul 2023 al turneelor de tenis feminin si masculin.

8. Noul serial „Criminal Record” va avea premiera pe platforma Apple TV+ miercuri, 10 ianuarie. Acțiunea se petrece în Londra, acolo unde doi detectivi foarte apreciați, dintre care o femeie tânără aflată la începutul carierei și un veteran în branșă, se luptă pentru a corecta o decizie greșită a justiției.

9. Serialul dramatic „Boy Swallows Universe” bazat pe romanul omonim al lui Trent Dalton va avea premiera pe platforma de streaming Netflix joi, 11 ianuarie. Mini-seria explorează modul în care un puști din orașul australian Brisbane se tranformă în bărbat în contextul în care se confruntă cu dispariția tatălui, un frate mut, o mamă dependentă de heroină, un traficant de droguri și un tată vitreg.

10. Al treilea sezon al documentarului „James May: Our Man In” are astăzi premiera pe platforma de streaming Amazon Prime Video. Noul sezon se petrece în India, iar James May explorează cea mai populată țară din lume de la deșertul din Rajasthan până la poalele munților Himalaya.

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul Spider-Man: No Way Home are astăzi premiera în cinematografe – Cronica de Divertisment
Batman este premiera săptămânii la cinema – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău