Vânzările Dacia în Marea Britanie au scăzut cu aproape 60% în martie – Cronica de Business

1. Generali România a câștigat licitația pentru furnizarea unei polițe de răspundere civilă față de terți în cazul activității Administrației Române a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA. Suma asigurată prin contract a fost stabilită la €900 milioane în intervalul 1 aprilie 2020 – 31 martie 2022. Prima de asigurare pe care ROMATSA o va achita va fi de 968.990 euro, de la un estimat de €1,24 milioane. (Profit.ro)

2. Britanicii de la GlaxoSmithKline vor investi $250 milioane în compania Vir Biotechnology, pentru a colabora la dezvoltarea unui medicament pentru tratarea Covid-19. (Reuters)

3. Compania de investiții în domeniul sănătății Deerfield Management a strâns $840 milioane pentru un nou fond de venture capital dedicat inovației în domeniu. (Bloomberg)

4. Vânzările Dacia în Marea Britanie au scăzut cu aproape 60% în martie, marca de la Mioveni fiind printre brandurile auto cu un declin mai puternic decât cel al pieței în ansamblu. (Profit.ro)

5. În plină criză creată de pandemia coronavirus, americanii au lansat un nou fond de investiții, de $9,5 miliarde, pentru finanțarea unor firme IT. Compania de investiții Insight Partners ajunge astfel la cel de-al 11-lea fond al său, după ce înainte a finanțat companii americane și europene, precum Twitter, Delivery Hero, Trivago, Udemy, Vinted. (Startup Cafe)

Bonus:

Piaţa asigurărilor a încheiat anul 2019 cu un volum al subscrierilor de 11 miliarde de lei, iar asigurările generale domină, cu o pondere de 79%. City Insurance, cel mai mare asigurător RCA, îşi continuă dru­mul ca lider al pieţei asi­gu­rărilor generale şi de viaţă la finalul anului 2019, cu un volum al primelor brute subscrise de 1,9 mld. lei, în creştere cu 28% comparativ cu anul 2018. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
Un grup de investitori intenționează să construiască în județul Arad cel mai mare parc fotovoltaic din România – Cronica de Tehnologie
OMV ar putea vinde Petrom – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău