Vânzările de apartamente în cartierul Manhattan din New York au scăzut dramatic – Cronica de Business

1. Familia lui Gheorghe Mușat, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, a cumpărat de la fostul deputat Costică Canacheu o proprietate la 500 de metri de stația de metrou Pipera, o zonă imobiliară efervescentă, și pregătește avizele necesare construcției unui turn de birouri cu până la 14 etaje. O eventuală dezvoltare este blocată, însă, de un proces deschis de chiriașii proprietății, care gestionează sala de evenimente Simfonia Ballroom. (Profit.ro)

2. Fondul suveran al Singapore, GIC Pte, are în plan o investiție de peste $1 miliard în cadrul ofertei publice inițiale a companiei gigantului Ant Group. (Bloomberg)

3. Vânzările de apartamente în cartierul Manhattan din New York au scăzut cu 46% în al treilea trimestru al anului, în contextul în care potențialii cumpărători au preferat să se îndrepte către statul Florida. În acest moment, un număr record de 10.000 de apartamente sunt disponibile la vânzare în Manhattan. (CNBC)

4. Faimosul lanț de magazine american Macy’va investi în plăți grupul suedez Klarma, care oferă cumpărătorilor opțiunea de plăti ulterior pentru achiziții online. (Reuters)

5. Antreprenorul american John McAfee, fondatorul software-ului antivirus care ii poarta numele, a fost arestat, fiind acuzat de mai multe infracţiuni din sfera evaziunii fiscale. (News.ro)

6. Alibaba Group va prelua până la 9.99% în compania elvețiană Dufry, care operează magazine de tip duty free, într-o mișcare care vizează atragerea de capital în valoare de până la $763 milioane. (Bloomberg)

Ți-ar mai putea plăcea
Vânzările de produse pentru gătit, curăţenie şi grădinărit au explodat în timpul pandemiei – Cronica de business
GM introduce Hummerul electric – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău