YouTube lansează un nou design pentru homepage – Cronica de Tehnologie

1. Disney+ va fi disponibil în Marea Britanie, Franța, Italia, Germania și Spania din 31 martie. Nu este exclus ca noul serviciu de streaming să ajungă și în restul Europei, inclusiv România, tot atunci sau cândva în 2020. (Disney+/Twitter)

2. YouTube lansează un nou design pentru homepage, cu poze mai mari, titluri mai lungi și informații mai multe. Același design înseamnă și că mai puține clipuri vor intra în primul ecran, ceea ce a stârnit reacții adverse din partea unora din creatorii de conținut. (Profit.ro)

3. Microsoft a început să livreze casca de realitate mixtă HoloLens 2. Upgrade-ul la prima versiune, lansată în urmă cu trei ani, costă $3,500 și aduce un câmp vizual mai mare împreună cu un set nou de gesturi. (The Verge)

4. Șefii Facebook considerau aplicațiile de chat o amenințare înaintea achiziționării WhatsApp din 2014, conform unor documente. Informația este relevantă în contextul în care Facebook este investigată în Statele Unite pentru cumpărarea concurenților cu scopul eliminării acestora. (WSJ)

5. Arabia Saudită a investit $400 milioane în CloudKitchens, startup care închiriază bucătării speciale pentru prepararea mâncărurilor pentru livrări. Compania fostului șef Uber, Travis Kalanick, este evaluată la $5 miliarde. (WSJ)

6. Calitatea neașteptat de bună a sunetului (pentru niște căști wireless de $130) și suportul pentru Siri fac din Amazon Echo Buds o alternativă reală la căștile Apple. Și sistemul de reducere a zgomotului este performant. În schimb, autonomia putea fi mai bună. (Wired)

7. WhatsApp va oferi utilizatorilor mai mult control privind participarea la grupurile de discuții. Utilizatorii vor putea configura modul în care pot fi adăugați de cineva într-un grup, având opțiunea blocării adăugării venite din partea anumitor sau a tuturor contactelor. (TechCrunch)

8. Didi va reîncepe luna aceasta să testeze serviciul de ride sharing Hitch în șapte mari orașe din China. Acesta fusese suspendat în urmă cu mai bine de un an, după moartea a doi pasageri. (TechInAsia)

9. Apple a lansat un update pentru iOS și iPadOS care rezolvă problema închiderii incorecte a aplicațiilor din fundal și pierderea conexiunii de date după terminarea unui apel. iOS 13.2.2 este al șaptelea update lansat de Apple în tot atâtea săptămâni. (Profit.ro)

10. Twitter lansează oficial funcția de urmărire a topic-urilor, pe care o testa de mai multe luni. Alături de persoane, utilizatorii pot da follow unor subiecte precum tehnologie, sport, film etc. urmând să vadă în feed postări relevante pe topic-urile alese. (Engadget)

Ți-ar mai putea plăcea
Google a lansat un nou update de urgență pentru Chrome, al treilea în mai puțin de patru luni – Cronica de Tehnologie
Toyota va lansa o nouă mașină electrică pe 17 martie – Cronica de Tehnologie
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău