6 premiere la cinema în acest weekend – Cronica de Divertisment

1. Într-o săptămână cu 6 premiere la cinema, cel mai promițător titlu este „The Grand Challenge: Le Mans ’66” („Marea provocare: Le Mans ’66”). Bazat pe fapte reale, filmul spune povestea victoriei înregistrate de Ford în Cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1966 în fața marilor rivali de la Ferrari. Matt Damon interpretează rolul designerului Carroll Shelby, în timp ce Christian Bale este pilotul Ken Milles, care are misiunea de a trece primul linia de sosire. (Trailer)

2. Un alt film bazat pe fapte reale este „Midway” („Bătălia de la Midway”), despre bătălia navală care a avut loc în Oceanul Pacific între 4-7 iunie 1942 între Statele Unite și Japonia, la 6 luni de la atacul de la Pearl Harbor. Confruntarea avea să schimbe cursul celui de-al Doilea Război Mondial, ca urmare a victoriei americane în ciuda faptului că japonezii au avut superioritate numerică. Filmul este regizat de celebrul Roland Emmerich și îl are într-unul dintre rolurile principale pe Woody Harrelson. (Trailer)

3. Între timp, cei mici se pot delecta cu animația „Cinderella and the Secret Prince” („Cenușăreasa și prințul misterios”), în care Cenușăreasa descoperă că o vrăjitoare malefică l-a transformat pe prinț într-un șoricel și l-a înlocuit cu o sosie. Prin urmare, însoțită de prietenii ei, Cenușăreasa este hotărâtă să-l salveze pe prinț și să o învingă definitiv pe vrăjitoare. (Trailer)

4. La rândul lor, fanii Emiliei Clarke au ocazia să o revadă într-un rol complet diferit după cel din “Game of Thrones”. În „Last Christmas” („O nouă poveste de Crăciun”), Clarke joacă rolul lui Kate, o angajată la un magazin de decorațiuni de Crăciun din Londra. Viața ei se schimbă radical în momentul în care îl întâlnește pe Tom. Coloana sonoră este aigurata parțial de muzica lui George Michael. (Trailer)

Biletele pentru Frozen II/Regatul de Gheață II” s-au pus in vânzare. Noul film de animație și aventuri pentru întreaga familie, “Frozen II / Regatul de Gheață II”, reia povestea Elsei care acum încearcă să găsească răspunsuri esențiale despre trecutul ei și pornește într-o călătorie epică alături de cei mai buni prieteni ai săi, cu scopul de a-și salva regatul. În România premiera are loc pe 22 noiembrie, iar filmul poate fi vizionat la cinema în formatele 3D, IMAX, subtitrat, dublat.

5. Pentru cei care vor să vadă filme non-americane există două variante. Prima este producția românească Heidi, în care agentul principal Mihai Vișoiu caută două fete care trebuie să depună mărturie într-un proces de trafic de persoane. (Trailer) A doua este coproducția europeană „Gospod postoi, imeto i’ e Petrunija” („Dumnezeu există și numele lui e Petrunija”), în care Petrunija, o fată simplă din Macedonia, bulversează tradițiile locale după ce găsește crucea de lemn aruncată în rău cu ocazia Bobotezei. (Trailer)

6. Duminică, 17 noiembrie, apare al treilea sezon al serialului The Crown pe platforma de streaming Netflix. Unul dintre cele mai apreciate seriale originale Netflix ajunge la perioada anilor ‘60 – ‘70, atunci când familia regală din Marea Britanie încearcă să păstreze tradiția într-o lume aflată deja în schimbare. (Trailer)

7. Miercuri, 20 noiembrie, pe platforma de streaming HBO GO are loc premiera celui de-al treilea sezon al serialului românesc Umbre. În noul sezon, Emilian strânge lațul în jurul gâtului lui Relu, iar vânătoarea pare că amenință tot ceea ce îl ține pe linia de plutire. Îndepărtat în continuare de familie, Relu nu mai are niciun adăpost în calea furtunii care i se pregătește. Primele două sezoane sunt de asemenea disponibile pe platformă. (Trailer)

8. Artista Lara Fabian revine în București pentru două concerte la Sala Palatului în cadrul turneului internațional 50 World Tour. Cele două reprezentații vor avea loc în 18 și 19 noiembrie, iar biletele au prețuri cuprinse între 265 lei și 500 lei. Cele mai accesibile bilete, în valoare de 200 lei, au fost deja epuizate. (Eventim)

9. Trupa canadiană tharsh metal Annihilator va concerta marți, 19 noiembrie, de la ora 19:00, la clubul Quantic din București, iar biletele costă 75 lei dacă sunt achiziționate online și 100 lei în ziua concertului, la intrare. A doua zi, grupul va susține un alt concert în spațiul de evenimente Form Space din Cluj-Napoca. Aici, biletele sunt disponibile pentru 59 lei. (News)

10. Joi, 21 noiembrie, celebra trupă rock Cargo va susține un concert la Hard Rock Cafe începând cu ora 21:30. Trupa va interpreta cele mai cunoscute piese ale sale, inclusiv “Ca o stea”, “Ziua vrăjitoarelor”, “Nu mai am țigări”, “Dacă ploaia s-ar opri” sau “Nu pot trăi fără tine”. Biletele de acces la eveniment costă 69 lei (fără loc sau cu loc la masă) sau 99 lei (VIP). (IaBilet)

Posterul oficial al animatiei „Frozen II”:

Ți-ar mai putea plăcea
Cinematografele Cinema City, Cineplexx și Movieplex se redeschid în 27-28 mai – Cronica de Divertisment
Concert Take That în direct la cinematografele din București – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău