Filmul Scream VI are astăzi premiera la cinema – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii în cinematografele din România este “Scream VI”. Regizat de Matt Bettinelli-Olpin și Tyler Gillett, noul film din seria Scream le are în centrul atenției pe cele patru supraviețuitoare ale crimelor lui Ghostface. Acestea părăsesc micul orășel Woodsboro cu scopul de a începe o nouă viață la New York, însă Ghostface își face din nou apariția.

2. Animațiile japoneze “Sword Art Online – Progressive – Aria of a Starless Night” și “Sword Art Online – Progressive – Scherzo of Deep Night” vor putea fi urmărite în weekend la câteva cinematografe din țară. Cele două animații au la bază un joc multiplayer virtual Sword Art Online în care jucătorii rămân captivi fără posibilitatea de a se deconecta.

Trailer Sword Art Online – Progressive – Aria of a Starless Night

Trailer Sword Art Online – Progressive – Scherzo of Deep Night

3. Documentarul “Money Shot: The Pornhub Story” are premiera miercuri, 15 martie, pe platforma de streaming Netflix. Producția spune povestea celei mai populare platforme online de conținut pentru adulți și încearcă să pună în balanță actorii care pot câștiga bani legal prin publicarea de conținut și victimele traficului de persoane.

4. Filmul “Luther: The Fallen Sun” cu Idris Elba în rolul principal are astăzi premiera pe Netflix. În continuarea serialului “Luther” din 2010 care a avut 5 sezoane, Elba revine în rolul detectivului John Luther, aflat acum după gratii. Determinat să-l găsească în sfârșit pe criminalul în serie care terorizează Londra, Luther decide să evadeze.

5. Documentarul sportiv “Real Madrid: Until the End” poate fi urmărit de astăzi pe platforma Apple TV+. Producția oferă imagini din spatele scenei cu echipa spaniolă de fotbal Real Madrid din sezonul 2021-2022, în care formația a câștigat titlul de campioană în Spania, Liga Campionilor și Supercupa Spaniei.

6. Al treilea sezon al serialului de comedie “Ted Lasso” are astăzi premiera pe Apple TV+. Jason Sudeikis este un antrenor de fotbal american care preia conducerea unui club de fotbal din Anglia și care apelează la doze de optimism pentru a compensa lipsa de cunoștințe în sportul cu balonul rotund.

7. Filmul SF “Ad Astra” (2019) cu Brad Pitt în rolul principal revine astăzi pe platforma HBO Max. După o serie de evenimente periculoase petrecute pe Terra, astronautul Roy McBride pleacă într-o misiune periculoasă în sistemul solar pentru a descoperi adevărul despre dispariția misterioasă a tatălui său, interpretat de Tommy Lee Jones. (Trailer)

8. Reality-show-ul “Outlast” are astăzi premiera pe Netflix. Emisiunea propune o luptă pentru supraviețuire între 16 oameni în mediul sălbatic din Alaska. Jocul are o singură regulă: pentru a câștiga premiul cel mare de un milion de dolari, fiecare concurent trebuie să facă parte dintr-o echipă.

9. Serialul “Fatal Attraction” cu Joshua Jackson şi Lizzy Caplan în rolurile principale va avea premiera în această primăvară pe platforma SkyShowtime, însă data exactă nu a fost încă anunțată. “Fatal Attraction” este o reinterpretare a clasicului thriller psiho-sexual, simbol cultural al anilor ’80, și va explora atracţia şi temele atemporale ale căsătoriei şi infidelităţii prin prisma atitudinilor moderne faţă de femeile puternice, tulburările de personalitate şi controlul coercitiv. (News.ro)

10. Bruce Dickinson, vocalistul celebrei trupe heavy-metal Iron Maiden, va susține un concert la Sala Palatului din București miercuri, 15 martie. Artistul va cânta împreună cu o orchestră simfonică formată din 80 de persoane. Prețurile biletelor variază între 210 lei și 429 lei. (IaBilet)

Ți-ar mai putea plăcea
Astăzi se pun în vânzare biletele la al doilea concert Coldplay de la București – Cronica de Divertisment
“Oppenheimer” poate fi urmărit pe platforma de streaming SkyShowTime începând de joi, 21 martie – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău