Filmul Indiana Jones and the Dial of Destiny, de astăzi la cinema – Cronica de Divertisment

1. Filmul de aventuri “Indiana Jones and the Dial of Destiny” (“Indiana Jones și cadranul destinului”) cu Harrison Ford în rolul principal are astăzi premiera la cinema. Indiana Jones se află în prag de pensionare, însă trebuie să-și pună din nou pălăria pentru a se asigura că un artefact străvechi și puternic nu ajunge pe mâini greșite.

2. Animația săptămânii la cinema este “Ruby Gillman, Teenage Kraken” (“Ruby Gillman, adolescenta kraken”), în care o adolescentă timidă află că provine dintr-o legendară familie regală de krakeni legendari și că destinul ei se află în adâncurile apelor, ceea ce este mai presus decât orice și-ar fi putut imagina vreodată.

3. Premiera europeană a săptămânii este “Sick of Myself” (“Mi-e silă de mine”), în care Signe și Thomas au o relație nesănătoasă, iar Thomas devine brusc un nume atractiv în arta contemporană. Este momentul în care Signe încearcă să-și recapete statutul pentru a stârni compasiunea celor din jur.

4. Filmul documentar “Unknown: The Lost Pyramid” are premiera pe platforma de streaming Netflix luni, 3 iulie. Zahi Hawass, unul dintre cei mai cunoscuți arheologi egipteni, caută o piramidă a unui rege concomitent cu expediția desfășurată de rivalul său Mostafa Waziri, aflat în căutarea unui mormânt antic.

5. Noul serial documentar “Downey’s Dream Cars” (“Mașinile de vis ale lui Downey”) este disponibil din această săptămână pe platforma HBO Max. Actorul și producătorul Robert Downey Jr. își restaurează mașinile pentru a le face mai performante și mai eficiente.

6. Al patrulea și ultimul sezon al serialului “Tom Clancy’s Jack Ryan” are astăzi premiera pe platforma Amazon Prime Video. De data aceasta, Jack Ryan se confruntă cu corupția din interiorul CIA, un cartel de droguri și o organizație teroristă care riscă să expună vulnerabilitățile țării.

7. Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București începe astăzi și are loc până în 2 iulie în Piața Universității, Centrul Vechi, Calea Victoriei, Piața George Enescu, Piața Revoluției și Splaiul Independenței, la care se adaugă un spaectacol pe apă pe Râul Dâmbovița. Peste 200 de artiști participă la evenimentul în cadrul căruia vor anima străzile Bucureștiului cu zeci de spectacole. (News.ro)

8. Pădurea Băneasa găzduiește în acest weekend festivalul Nostalgia, cu muzică din anii 1990-2000, decoruri retro și future și șapte zone muzicale. Prețul unui abonament este de 400 lei, în timp ce prețurile pe zile variază între 119 lei și 249 lei. (IaBilet)

9. Festivalul de muzică Singfest începe astăzi și se desfășoară până duminică, 2 iulie, în comuna Singureni din județul Giurgiu, la 30 de kilometri de București. Pe scenă vor urca Subcarpați, Șuie Paparude, Macanache, The Motans sau Dubioza Kolektiv, iar prețul unui abonament este de 270 lei. (IaBilet)

10. Mai multe seriale originale produse de HBO ar putea fi disponibile în curând pe platforma rivală Netflix, potrivit unor informații neoficiale. Warner Bros. Discovery, compania care deține HBO, negociază în prezent cu Netflix în încercarea de a obține venituri suplimentare. Pentru moment, primul serial HBO care ar putea ajunge pe Netflix este comedia “Insecure”, care a avut cinci sezoane. (Deadline)

Ți-ar mai putea plăcea
Cronica de Divertisment – Mini-seria Cernobîl este disponibilă din această săptămână pe platforma HBO Go
Mai multe teatre din România transmit în această perioadă spectacole online – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău