Al cincilea sezon al popularului serial “Billions” va avea premiera duminică, 3 mai, pe platforma de streaming HBO Go – Cronica de Divertisment

1. Încă cinci producții din universul cinematic Marvel sunt disponibile pe platforma HBO Go începând de astăzi. Pe listă figurează de această dată “Guardians of the Galaxy” (2014), “Ant-Man” (2015), “Doctor Strange” (2016), “Guardians of the Galaxy Vol. 2” (2017), “Black Panther” (2018) și “Ant-Man and the Wasp” (2018). (Trailer)

2. Astăzi, pe platforma de streaming Netflix are loc premiera serialului “Into the Night”. Primul sezon are 6 episoade și prezintă un viitor apocaliptic în care soarele începe să ucidă totul în cale. În acest context, un avion plin de pasageri încearcă să zboare spre vest cu scopul de a ajunge sub protecția întunericului. (Trailer)

3. Al cincilea sezon al popularului serial “Billions” va avea premiera duminică, 3 mai, pe platforma de streaming HBO Go. Noul sezon îi pune din nou față în față pe puternicul investitor financiar Bobby Axelrod și pe avocatul Chuck Rhoades, în timp ce Wendy Rhoades este din nou prinsă în mijlocul conflictului. (Trailer)

4. Pasionații de animații pot urmări “The Angry Birds Movie 2” (2019) pe platforma HBO Go începând de duminică, 3 mai. Filmul este o continuare a primei producții din 2016 și are la bază unul dintre cele mai populare jocuri pentru telefoane mobile din istorie, “Angry Birds”. (Trailer)

Bonus: Toate noutățile care apar pe Netflix luna aceasta. (Link)

5. Fanii lui Jerry Seinfeld pot urmări de marți, 5 mai, un nou spectacol de stand-up comedy pe platforma Netflix. Producția a primit numele “Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill” și abordează teme moderne precum preferința pentru mesajele text în detrimentul conversațiilor reale sau ce se ascunde în spatele unor restaurante mult-lăudate. (Trailer)

6. Netflix a anunțat în mod surprinzător că a produs un documentar care o are în centrul atenției pe fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama. Documentarul intră în culisele turneului de promovare în 34 de orașe a cărții autobiografice “Becoming”, care a apărut pe piață în 2018. Producția va fi disponibilă pe platforma începând de miercuri, 6 mai. (Trailer)

7. Teatrul Național din București continuă să transmită în fiecare weekend pe Youtube în regim “live” câte un spectacol renumit. De data aceasta va fi difuzat spectacolul “Năpasta” în zilele de vineri (ora 16:00), sâmbătă și duminică, ultimele două cu începere de la ora 18:00. (Teatrul Național).

8. Platforma de streaming Disney+ a lansat o pagină de pre-lansare pentru piața din România, ceea ce înseamnă că serviciul va fi disponibil în curând și în țara noastră. Pentru moment, pagina de pre-lansare oferă doar posibilitatea de a fi anunțat prin e-mail despre lansarea propriu-zisă, fără să ofere încă detalii concrete în acest sens. (Disney+)

9. Una dintre cele mai așteptate producții pe platforma Disney+ este “Star Wars: The Rise of Skywalker”. La mai puțin de 5 luni de la lansarea în cinematografe, cel mai recent titlu din seria “Star Wars” va putea fi urmărit pe platformă începând de luni, 4 mai, zi cunoscută în lumea fanilor drept “May the Fourth” sau “Ziua Star Wars”. (Wired)

10. Organizatorii festivalurilor Neversea (2-5 iulie) și Untold (30 iulie – 2 august) au anunțat că biletele și abonamentele achiziționate pentru ediția din acest an vor putea fi utilizate la oricare dintre următoarele trei ediții. Decizia vine în contextul în care desfășurarea celor două festivaluri în acest an este incertă din cauza pandemiei de coronavirus. (Neversea, Untold)

Ți-ar mai putea plăcea
Batman este premiera săptămânii la cinema – Cronica de Divertisment
Documentarul “colectiv” poate fi urmărit în avanpremieră în mai multe orașe din țară – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău