Noul serial Ahsoka din universul Star Wars are premiera pe Disney+ în 23 august – Cronica de Divertisment

1. Filmul SF de aventuri “Blue Beetle” cu Susan Sarandon, George Lopez și Xolo Mariduena are astăzi premiera la cinema. Jaime Reyes se trezește în posesia unei relicve străvechi a biotehnologiei extraterestre care îi oferă o armură capabilă de puteri, ceea ce îl transformă în supereroul Blue Beetle.

2. Cealaltă premieră a săptămânii este filmul de aventuri și comedie “Strays” (“Scăpați din lesă”). Reggie (voce: Will Ferrell) este un Border Terrier care cunoaște un Boston Terrier datorită căruia realizează că a avut o relație toxică cu stăpânul său. Împreună, ei decid să se răzbune pe fostul stăpân al lui Reggie și cooptează câțiva prieteni patrupezi în acest demers.

3. Noul serial “Ahsoka” din universul Star Wars va avea premiera pe platforma de streaming Disney+ miercuri, 23 august. Serialul este produs de Jon Favreau și Dave Filoni și reprezintă un spin-off pentru serialul “The Mandalorian”. De altfel, personajul principal este Ahsoka Tano, interpretată de Rosario Dawson, care și-a făcut debutul în al doilea sezon din “The Mandalorian”. Aceasta investighează o amenințare la adresa galaxiei ca urmare a căderii Imperiului.

4. Al treilea sezon al serialului fantasy norvegian “Ragnarok” va avea premiera pe platforma de streaming Netflix joi, 24 august. Bazată pe mitologia Norse, producția are acțiunea în zilele noastre în orașul fictiv Edda, afectat de schimbări climatice și poluare industrială cauzate de uzinele familiei Jutul.

5. Al doilea sezon al serialului SF “Invasion” va putea fi urmărit pe platforma de streaming Apple TV+ începând de miercuri, 23 august. Producția descrie o invazie extraterestră asupra Pământului din perspectiva simultană a cinci oameni de pe diverse continente.

6. Serialul-documentar în trei părți “Telemarketers” este disponibil pe platforma HBO Max din această săptămână. Doi angajați de la un call-center al unei companii de telemarketing decid să dezvăluie adevărul despre industria în care lucrează după ce compania la care erau angajați se închide.

7. Al doilea sezon al documentarului “The Tower” va putea fi urmărit pe HBO Max începând de duminică, 20 august. Bazat pe trilogia “Metropolitan” scrisă de Kate London, cel de-al doilea sezon spune povestea lui Mark Brannon, acuzat că și-a atacat prietena și că și-a terorizat fiica.

8. Robbie Williams va susține sâmbătă, 19 august, un concert la centrul expozițional Romexpo din București în cadrul Festivalului Summer în the City, în timp ce astăzi vor urca pe scenă Jason DeRulo, Nicole Cherry, Eva Timush sau DJ Orkun Bozdemir. Prețul unui bilet pentru oricare dintre cele două zile variază între 369 lei și 609 lei, în timp ce un abonament pentru ambele zile costă 499 lei. (IaBilet)

9. Cinematograful Cinema City din centrul comercial AFI Cotroceni din București va transmite în direct sâmbătă, 19 august, cu începere de la ora 17:30 și 21:00, concertul susținut de trupa heavy metal Metallica pe AT&T Stadium din Arlington, statul american Texas. Concertul face parte din turneul M72 World Tour al trupei care marchează lansarea albumului de studio 72 Seasons, care a avut loc în luna aprilie. Prețul unui bilet este de 65 lei. (Cinema City, Metallica)

10. Netflix a publicat primul teaser trailer pentru noul film biografic “Maestro” despre compozitorul și dirijorul american Leonard Bernstein, cunoscut mai ales pentru lucrarea “West Side Story”. Filmul este produs de Martin Scorsese, iar Bradley Cooper este regizor și interpretează rolul lui Bernstein. Premiera pe platformă este programată în 20 decembrie. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Festivalurile Untold, Astra Film și Alpin Film au loc în acest weekend – Cronica de Divertisment
“Star Wars: The Rise of Skywalker” este premiera acestui final de an – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău