Animația “Turning Red” (“Roșu aprins”) are premiera astăzi în cinematografele din România – Cronica de Divertisment

1. Arena Națională din București găzduiește sâmbătă, 12 martie, de la ora 16:00, concertul caritabil We Are One. Printre artiștii care și-au anunțat prezența se numără Armin van Buuren, Tom Odell, Jamala, Inna, Irina Rimes, Carla’s Dream, Vama, Andra sau Antonia. Biletele costă 50 lei sau 75 lei, iar toate fondurile obținute vor fi donate către Crucea Roșie, care va utiliza banii pentru campania umanitară lansată pentru Ucraina. (Saga Festival)

2. Animația “Turning Red” (“Roșu aprins”) are premiera astăzi în cinematografele din România. Personajul principal este o tânără de 13 ani care se împarte între viața de adolescentă și fata cuminte a mamei, însă viața ei se schimbă când aceasta se transformă într-un uriaș panda roșu.

3. Filmul românesc “Căutătorul de vânt” poate fi de asemenea urmărit la cinema. Regizată de Mihai Șofronea, producția spune povestea lui Radu, care află că mai are doar câteva luni de trăit și decide să plece de acasă într-o drumeție fără sfârșit cu mașina.

4. Producția franceză “Les Olympiades, Paris 13e” (“Paris, Arondismentul 13”) prezintă aventurile a patru tineri care se cunosc în Arondismentul 13 din Paris. Relațiile dintre cei patru noi prieteni sunt un adevărat melaj între prietenie și iubire.

5. Al patrulea sezon al serialului-documentar “Formula 1: Drive to Survive” are astăzi premiera pe Netflix. Noul sezon abordează cele mai importante evenimente de pe circuit și, mai ales, din afara circuitului din sezonul 2021 al Formulei 1. Serialul a devenit în timp una dintre cele mai apreciate producții sportive datorită faptului că atrage noi fani către Formula 1 prin modul în care povestește evenimentele din Marele Circ.

Bonus: Disney+ a publicat primul teaser trailer pentru noul serial Obi-Wan Kenobi din universul Star Wars. Noul serial va avea premiera pe platformă în 25 mai.

6. Noul serial brazilian “Heist: The Great Robbery of Brazil’s Central Bank” realizat de Netflix are miercuri, 16 martie, premiera pe platformă. Bazat pe fapte reale, serialul explorează jaful spectaculos care a avut loc la Banca Națională a Braziliei în 2005, când o bandă de hoți a săpat un tunel și a furat 160 de milioane de reali, echivalentul a aproximativ 30 de milioane de euro. Ideea serialului a apărut ca urmare a succesului înregistrat de producția spaniolă “Money Heist” cu o tematică asemănătoare.

7. Platforma HBO Max s-a lansat în România și înlocuiește vechea platformă HBO Go. Cu această ocazie s-a lansat oficial și serialul românesc Ruxx, în care Raluca Aprodu interpretează rolul lui Rux, o tânără de circa 30 de ani care intenționează să plece din București pentru a se alătura iubitului ei din Los Angeles. Planurile sale sunt însă date peste cap după ce se implică direct în campania electorală pentru primărie a soției șefului ei.

8. Festivalul Urban Blues Fest va avea loc la The Pub Universităţii din București în weekendul 15-17 aprilie. Printre artiștii care au confirmat deja prezența se numără Nightlosers, Alex Man Trio, Baicea Blues Band şi Emil Bîzgă Quintet. Un abonament care include acces la toate cele trei zile ale festivalului costă 200 lei. (News.ro, AmBilet)

9. Duetul de muzică electronică Thievery Corporation va susține un concert la Arenele Romane din București luni, 27 iunie 2022. Biletele au fost puse deja în vânzare la prețuri de 145 lei, 195 lei și 245 lei, iar cele mai scumpe dintre ele oferă locuri pe scaune. (Thievery Corporation)

10. Celebrul artist Shaggy a anunțat că va susține un concert în România la Arenele Romane din București miercuri, 3 august, de la ora 20:00. Biletele au fost puse în vânzare la începutul acestei săptămâni la prețurile promoționale începând de la 100 lei. (IaBilet)

Ți-ar mai putea plăcea
„Frozen II” („Regatul de Gheață II”) va fi disponibil pe HBO Go începând de duminică, 5 iulie – Cronica de Divertisment
Primul trailer pentru noul serial Obi-Wan Konobi din universul Star Wars – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău