Netflix a  publicat trailerul oficial al sezonului patru al serialului “The Crown” – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii în cinematografele din România este filmul cu tentă horror “The Craft: Legacy” (“Clubul tinerelor vrăjitoare”), în care câteva liceene pun bazele unei întruniri a vrăjitoarelor. Producția este un sequel al filmului “The Craft” din 1996 și este regizată de Joe Lister-Jones, care asigură și scenariul. Printre actori se numără și David Duchovny, care a devenit cunoscut datorită celebrului serial “X Files”. (Trailer)

2. A doua premieră a săptămânii este drama europeană “Martin Eden” din 2019, realizată în coproducție de Italia, Franța și Germania. O adaptare modernă a romanului omonim scris de Jack London”, filmul îl are ca personaj principal pe Martin Eden, un salahor cu origini modeste care se îndrăgostește de Elena, fiica unei familii înstărite de industriași. (Trailer)

3. Al doilea sezon al serialului “Mandalorian” are premiera astăzi pe platforma Disney+, care nu este încă disponibilă în România. Parte din universul “Star Wars”, serialul realizat de Jon Favreau urmărește aventurile unui vânător de recompense interpretat de Pedro Pascal, iar acțiunea se petrece departe de autoritatea impusă de Noua Republică. (Trailer)

4. Al treilea sezon al serialului italian “Suburra: Blood on Rome” are premiera astăzi pe Netflix. Serialul abordează o luptă acerbă pentru un teren din apropierea Romei care declanșează o confruntare mortală între crima organizată, politicieni corupți și Vatican. (Trailer)

Promo: De Halloween, Cinema City continuă tradiția și oferă cinefililor pentru o zi nu mai puţin de 6 filme de neratat pe marile ecrane, la un preț special. Așadar, doar pentru o zi, câteva dintre cele mai populare filme horror din ultimii ani se reîntorc pe marile ecrane și aduc cu ele cea mai nouă premieră de gen de la Hollywood, la un preţ unic de 15 lei per bilet per film. Astfel, pasionații genului se pot bucura în premieră de „Clubul Tinerelor Vrăjitoare”, sequel-ul renumitului film „The Craft” din 1996, dar și de unele dintre cele mai urmărite filme horror ale anilor trecuți – „A Quiet Place”, „Pet Sematary”, „Countdown”, „Us”, dar și „The Adams Family”, o animație pentru toată familia.

5. Serialul “No Man’s Land” va avea premiera pe platforma HBO Go sâmbătă, 1 noiembrie. Primul sezon are 8 episoade și urmărește războiul civil din Siria prin ochii lui Antoine, un tânăr francez aflat în căutarea susorii sale, despre care toată lumea crede că este moartă. Toate episoadele vor fi disponibile în aceeași zi. (Trailer)

6. Filmul de comedie “Like a Boss” (“Ca Șefele”), care a avut premieră în România în ianuarie, va fi disponibil pe HBO Go începând de duminică. Două prietene care dețin o firmă de cosmetice trebuie să găsească o soluție în momentul în care încep să piardă bani. Întrucât sunt firi complet diferite, conflictele dintre cele două generează numeroase evenimente amuzante. Din distribuție face parte și Salma Hayek. (Trailer)

7. Filmul de comedie “Dennis the Menace” din 1993 va avea premiera duminică pe platforma Netflix. Dennis este nevoit să rămână alături de soții Wilson atunci când părinții trebuie să plece din oraș și le face acestora zile fripte, inclusiv atunci când în oraș își face apariția un hoț. (Trailer)

8. Tot începând de duminică va fi disponibil pe Netflix și filmul francez “Rogue City” produs în 2020. Un polițist trebuie să-și protejeze echipa în mijlocul unui scandal de corupție din interiorul poliției, dar și în contextul creșterii violențelor produse de crimă organizată din Marsilia. (Trailer)

9. Netflix a  publicat trailerul oficial al sezonului patru al serialului “The Crown”, în care protagoniștii sunt prințul Charles și prințesa Diana. Acţiunea celui de-al patrulea sezon începe la finalul anilor 1970, când regina şi familia sunt preocupate să găsească o soție potrivită pentru prințul Charles. (Trailer)

10. Artistul Brian Donnelly a realizat un tur virtual atipic pentru Casa Batlló, o clădire din centrul Barcelonei care l-a avut ca arhitect pe Gaudi. Casa Batlló a fost proiectată în anul 1904 și este considerată una dintre cele mai importante creații ale lui Gaudi. Acoperișul a fost asemănat cu spinarea unui dragon, întrucât are solzi și o șiră a spinării bine delimitată prin vertebre din ceramică. (Urban)

Ți-ar mai putea plăcea
John Wick: Chapter 4 cu Keanu Reeves, premiera săptămânii la cinema – Cronica de Divertisment
Martin Scorsese a semnat un acord pentru a produce filme și seriale pentru platforma Apple TV+ – Cronica de Divertisment